Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Wracam sobie do domu przez miejski rynek i uznałem że ulepie bałwanka. Dziś chciałem wcześniej ale śnieg się nie lepił, a teraz był taki pryma sort. No i ulepiłem.
I przyjechały bagiety, bo na miejskich kamerach widzieli że coś robię. Spisali mnie i generalnie był problem bo bałwanek miał oczy i buzię z kapsli po coli. I hurr durr, będzie zaśmiecanie. Więc musiałem zdjąć dodatki i została sama bryła.
Człowiek chce trochę życia w to miasto pchnąć i jeszcze problemy robią. Smutno mi z tego powodu.
#zalesie #balwan
Smutno mi z tego
BARDZO DOBRZE ZROBILY. A JAKBY TAM BYŁA BĄBA? JA SIEM CZUJEM BESPIECZNIEJ ( ͡° ͜ʖ ͡°)