Aktywne Wpisy
WhyGuys +30
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
SaintWykopek +29
Wracam sobie do domu przez miejski rynek i uznałem że ulepie bałwanka. Dziś chciałem wcześniej ale śnieg się nie lepił, a teraz był taki pryma sort. No i ulepiłem.
I przyjechały bagiety, bo na miejskich kamerach widzieli że coś robię. Spisali mnie i generalnie był problem bo bałwanek miał oczy i buzię z kapsli po coli. I hurr durr, będzie zaśmiecanie. Więc musiałem zdjąć dodatki i została sama bryła.
Człowiek chce trochę życia w to miasto pchnąć i jeszcze problemy robią. Smutno mi z tego powodu.
#zalesie #balwan
Smutno mi z tego
Komentarz usunięty przez autora
@niebiesko-niebieski: No widzisz, a byle kto w mundurze może sobie od tak ludzi wypytywać o dane osobowe.
Komentarz usunięty przez moderatora
@night_witch95 nie zarzutka ani żart. Autentyczna sytuacja.
Komentarz usunięty przez moderatora