Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1066
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +90
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Oczywiście zero punktów.
#szkola #nauczyciele #nauczycielka #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez autora
https://jaksiepisze.pl/klocil-czy-klucil/
Nauczyciel ma za zadanie pomóc dzieciakom dostać maks punktów. Uczy je tego, co jest podstawie programowej i uczy je jak nie tracić punktów na testach. Ma, jak rozumiem, tego nie robić, bo biedne piętnastoletnie dziecko dostanie traumy z
Ad.1. Niech Ci będzie, że udajemy mądrych i tacy z nas 'freethinkersi' - fajnie, że założyłeś konto - nie, nie usuwaj :)
Ad.2. Te A,B w tym zadaniu wcale nie jest pod szablon sprawdzania, a zadanie nie sprawdza jedynie znajomości zasady ortograficznej. To zadanie sprawdza też umiejętność podstawiania symboli pod konkretne znaczenia i wykorzystania tych symboli do wyrażania tych znaczeń. Nie jest to zbyt praktyczna wiedza, nie przydaje się
Test który polega na wpisaniu A lub B nie jest testem na kreatywność, więc jak może zabijać kreatywność? W szkole są testy na kreatywność, ale też testy gdzie kreatywność jest nie potrzebna.
To nie jest typ zadania, który ma na celu sprawdzenie czytania ze zrozumieniem, bo zostawia
Wiesz jaka była moja reakcja? Przyszedłem do domu, powiedziałem mamie że w dzienniku jest jedynka z polskiego, matmy, angielskiego, przyrody itd. - po czym powiedziałem, że to był mój błąd,