Wpis z mikrobloga

#nba W sumie jest to nieco śmieszne że Doncic zaraz zagra w ASG, ale w domu nie może się napić piwa bez obecności rodziców :)

A tak z innej beczki, GSW ma na razie taki wynik bo odpuszcza RS, czy coś się tam zepsuło? Ich akurat nie widziałem w tym sezonie praktycznie nic, więc znam głównie z boxscore'a.
  • 10
@Ragnarokk: Doncic wcale może nie mieć takich dobrych szans na ASG. Głosowanie to tylko 50%, 25% to głosowanie mediów o 25% to zawodników, wystarczy że oni dadzą mu kiepskie miejsce w głosowaniu i wypada z ASG, bo na rezerwę wybierają trenerzy, a jednak znajdziesz zawodników którzy bardziej na to zasługują w tym sezonie niż on.
@StaticX Za rok wciąż nie będzie mógł pić sam. :P A że obiektywnie zasługują bardziej to wiadomo. Ale marketingowo byłoby to chyba NBA nie na rękę, więc myślę że trafi. Ale to akurat nie jest istotne, bardziej chodziło mi o to że jest wchodząca gwiazdą ligi, a wg teksanskiego prawa nie może nawet piwka kupić :)
@Ragnarokk:

A tak z innej beczki, GSW ma na razie taki wynik bo odpuszcza RS, czy coś się tam zepsuło?

Niby dlaczego mieliby odpuszczać ? brak przewagi parkietu w PO może mieć taki skutek że znów będa musieli grać elimination game na wyjeździe i być włos od odpadnięcia
a Tutaj jeszcze dochodzi fakt że nawet w finale też jednocześnie przy tym może tej przewagi nie być bo czolówka wschodu również mocne
@miki4ever Sprawdzałem pół godziny temu na Wikipedii. Tam twierdzą że może, ale ważna jest obecność, sama zgoda nie wystarcza.

Texas is one of ten states (California, Colorado, Maryland, Montana, New York, Texas, West Virginia, Washington, Wisconsin, and Wyoming) that allow consumption by minors in the presence of consenting and supervising family members. In the state of Texas, parents accept responsibility for the safety of minors under 18 when the minor is on
@Ragnarokk: doncic jest na fali dzieki rozdzwiekowi i europie
gsw - troche kontuzji, prawie (iggi) brak lawki, klay nie trafial seriami, druzyny probuja kolejnych metod obrony i chyba trafili poki co (bronic klay'a, currego i kd, reszta niech rzuca; pare meczow temu tak perfidnie zostawiali green'a, o reszcie nie wspominajac xd)
@no_one6: Draymond to już nie ten Draymond co w poprzednich latach. Chłop ma zjazd chociaż jest w "prime time" Ma 28 lat. Andre Iguodala też powoli wita się z emeryturą. Boli brak centra. Na szczęście Cousins uratuje im dupę. Dlaczego? Bo latem ma do podpisania kontrakt. Musi pokazać innym zespołom, że po kontuzji nie ma śladu. Rola Greena chyba jeszcze bardziej się zmarginalizuje. W sumie dobrze. Nie lubię typa ( ͡