Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Teuvo +23
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
Każde większe miasto się mogło pochwalić wspaniałym pokazem a w Polsce jak w lesie xD
#warszawa #polska
@peszmerd: oczywiście, że ma to wpływ. Wiele osób wybiera miasto gdzie spędzi sylwestra tam gdzie będzie jakaś ładna impreza z ciekawymi koncertami i ładnym pokazem. To jest sylwester i większości osób tylko o to chodzi.
Ludzie którzy przyjechali w tym roku do Warszawy spędzić tu sylwestra myślę, że będą
@kamyczeq: jak widać wielu osobom. Ja tam lubię sobie raz do roku pooglądać pokaz.
@kamyczeq: ale mógłby. Ludzie szukają specjalnie miast w których coś się dzieje. Właśnie przez takie myślenie jak twoje w Polsce jest jak w lesie.
@kamyczeq: no tak, lepiej pochwalić prezydentów miast za to, że nawet dobrej imprezy nie potrafią zorganizować,
@Moris299: masz więcej wymyślonych argumentów? XD
@pomidorowymichal1: chcesz mi powiedzieć, że imprezy masowe na sylwestra nie przyciągaja turystów? są ludzie którzy chcą go spędzić tanio lub inne zachodnie miasta im sie znudziły. Ja bym polski jako celu nie wybrał w tym roku
Komentarz usunięty przez autora
@HAL__9000: nie bardzo rozumiem. Sam znam kilka osób które postanowiło spędzić sylwester, wyjeżdżając gdzieś i patrzyli na to gdzie się dzieje coś ciekawego.
@drzuo: nie twierdzę nigdzie, że tylko na fajerwerki, nigdzie tak nie napisałem.
#takbylo