Wpis z mikrobloga

@Moris299: tak k---a, pokaz mi jednego czlowieka na ziemii ktory kraj do zwiedzenia wybiera na podstawie pokazu farejwerkow xD

@peszmerd: oczywiście, że ma to wpływ. Wiele osób wybiera miasto gdzie spędzi sylwestra tam gdzie będzie jakaś ładna impreza z ciekawymi koncertami i ładnym pokazem. To jest sylwester i większości osób tylko o to chodzi.

Ludzie którzy przyjechali w tym roku do Warszawy spędzić tu sylwestra myślę, że będą
  • Odpowiedz
@Moris299: rozumiem, że ludzie to lubią ale żeby z tego powodu dramatyzować i się tak oburzać to nie rozumiem. Mi też się podobają, ale jakby nie było to coś się stanie z tego powodu?
  • Odpowiedz
więc żaden turysta nie przyjeżdża tu właśnie po to xd

@kamyczeq: ale mógłby. Ludzie szukają specjalnie miast w których coś się dzieje. Właśnie przez takie myślenie jak twoje w Polsce jest jak w lesie.

m, że ludzie to lubią ale żeby z tego powodu dramatyzować i się tak oburzać to nie rozumiem

@kamyczeq: no tak, lepiej pochwalić prezydentów miast za to, że nawet dobrej imprezy nie potrafią zorganizować,
  • Odpowiedz
@Moris299: masz więcej wymyślonych argumentów? XD

@pomidorowymichal1: chcesz mi powiedzieć, że imprezy masowe na sylwestra nie przyciągaja turystów? są ludzie którzy chcą go spędzić tanio lub inne zachodnie miasta im sie znudziły. Ja bym polski jako celu nie wybrał w tym roku
  • Odpowiedz
@Moris299: Jeśli turyści są aż takimi idiotami, żeby specjalnie wydawać kasę z nadzieją na jakieś głupoty, to może dobrze im tak.

@HAL__9000: nie bardzo rozumiem. Sam znam kilka osób które postanowiło spędzić sylwester, wyjeżdżając gdzieś i patrzyli na to gdzie się dzieje coś ciekawego.
  • Odpowiedz