Aktywne Wpisy

rovi +10
#gielda ogólnie to jeden z najaktywniejszych tagów i tak czytam i myślę a c--j, wejdę w to.
Nakupiłem jakichś ETF w revolucie co były zielone.
Ogólnie nie wiem co wy tu p---------e jakieś uśrednianie, ath i korekty ale wygląda spoko.
Btw. Czym się różni etf od akcji?
Nakupiłem jakichś ETF w revolucie co były zielone.
Ogólnie nie wiem co wy tu p---------e jakieś uśrednianie, ath i korekty ale wygląda spoko.
Btw. Czym się różni etf od akcji?
przemek-szrek +61
#ajemge1 Teraz dopiero czytam co się o------o i jestem mocno w szoku. Z góry sorry za rynsztok, ale k------a szły tam na j-----e. J-----e z typem poznanym kilkadziesiąt minut wcześniej na portalu randkowym. Zamiast Kacperka w mieszkaniu mógł być zwyrol, który nie tylko z p---y by im zrobił jesień średniowiecza. O tym, że jest live były informowane, ok trochę podstępnie ale były tego świadome, przecież rozmawiały z czatem, odpowiadały na

źródło: comment_fmhumRMrQCPpapuH9XbOExX2UDGoL1Am.jpg
Pobierz@PilariousD: problem czystości polakow, nie fajerwerkow. U nas niektorzy mają tradycje wywozenia śmieci do lasu
"N---------ć petardami przez 2 tygodnie, bo Ziemia się raz wokół Słońca obróciła.".
źródło: comment_OcdkdXK1bqMbkbMjDKUu5Bo2ivHXdkPW.jpg
Pobierzale jak człowiek na trzeźwo spędza sylwestra i patrzy na sebiksow rzucających petardy gdzie popadnie, na ulicę do bramy czy nawet pod samochody to autentyczne można sie bać że dostaniesz tym pod nogi. Wracając autem musialem w cholere uważać bo o 3 w nocy debile ciągle rzucali petardy pod jadące samochody.
Nie mówiąc juz o tym że przypadkiem zapominają posprzątać
źródło: comment_XT1K7g0JXLmUmrZ81iE3WAoJ4epiKei2.jpg
Pobierz@PilariousD: Pomijając, że po psach walają się kupy na trawnikach a czasem i chodnikach, jak się w taką wdepnie to śmierdzi. A same pogryzienie może skończyć się śmiercią. Wniosek jest prosty zakazać posiadania psów a obecne pupile przerobić na kebaby ( ͡º ͜ʖ͡º)