Aktywne Wpisy
Boroborro +52
Siemanko Mirki, jestem z Wami łącznie z 10 lat i potrzebuje Waszej pomocy bo chyba nigdzie nie znajdę tylu kreatywnych ludzi w jednym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po 7 latach straciłem pracę w #it i trochę zacząłem szukać innych alternatywnych dróg które mogę wybrać. Padło, że zacząłem się bawić trochę w drewnie i w wycinaniu/grawerowaniu laserowym i chciałbym delikatnie spróbować pójść w tym kierunku, a przynajmniej sprawdzić z
źródło: IMG_6058
Pobierz
bylemtukiedys12 +701
Dla mireczków aktywnych na tagu #samotnosc i #depresja robię #rozdajo.
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU

#neuropa
@mobilisinmobile, to mój ulubiony foliarz wykopu.
- powiązanie wrzucania pedofilii na wykop z walką komunizmu z innymi ustrojami
- jakim sposobem uznałeś mnie za komunistę
- i kim jesteśmy "my", do których mnie zaliczyłeś
klasyczny arkument stosowany w ZSRR- wysyłanie opozycjonistów do psychiatry
- i kim jesteśmy "my", do których mnie zaliczyłeś
piszesz w watko komunistów, czy tam to nie był prawdziwy komunizm
Sam siebie ograniczasz i to, że jesteś piwniczakiem to twoja wina :(
problem w tym, ze w UK, wiekszosc domów jest nie podpiwniczonych, w sumie to była by fajna, akja zbudować sobie piwnice, by móc spokojnie potrolowac pasozytów,
@mobilisinmobile: Ach. Typowy patryjota na emigracji walczy o wolną Polskę. Jak ja kisnę z waszej hipokryzji...
Teraz mam zabawę z pasożytów, na wykopie jestem sporadycznie,
Typowy nuropek wspierający emigracje pod warunkiem ze socjalna glosująca na lewice Jak ja kisnę z waszej hipokryzji...
@mobilisinmobile: Bzdura.
Jesteś tu ciągle i rozsiewasz swoje idiotyczne
@GordonL: prawie, zalezy czy mam projek lub, nie, jak mam cos grubszego to przez miesiace nie ma mnie na wykopie,
@mobilisinmobile: Powiedział bordo ;)
masz tu pasozyta który w miesiąc robi 1/12 tego co ja w 10 lat
@GordonL:
@mobilisinmobile: Pasożytem to jesteś ty, niedorajdo.
@mobilisinmobile: W tym samym miejscu, gdzie ja opowiedziałem się za socjalizmem.
Z tą różnicą, że ja nigdzie tego nie zrobiłem.