Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +150
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Lewusx +21
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mam pytanie do użytkowników Play na kartę. Jak śmiga wam internet w tej sieci? Często ma zamuły i takie tam podobne? Miałem kiedyś Play ale zrezygnowałem z 4 lata temu, bo nie dało się praktycznie korzystać z internetu. Nie muszę mieć super prędkości wystarczy mi takie 3Gb/s czyli realna prędkość pobierania 300kb/s.
Drugie pytanie, korzysta ktoś z tego pakietu nielimitowanej transmisji danych w nocy? Czy zasysając tak około 100GB miesięcznie nocą, wrzucą mi jakiś lejek czy coś podobnego? W regulaminie nie ma konkretów https://www.play.pl/resources/pdf/2017/Regulamin-uslugi-Noce-bez-limitu-GB-w-Internet-na-Karte-w-Play_22022017.pdf