Aktywne Wpisy
mickpl +272
Lidia Czechak z pis pedzioła w Radiu Poznań, że klub parlamentarny pis poprze kredyty 0%
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
wanghoi +21
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
nawet z tym nie handlujcie
Przecież to nie ma najmniejszego sensu i nic nie daje, jeszcze gorzej niż te mityczne "uprawnienia" po technikum.
@frogi16: co jest komunistycznego w uczeniu do zawodu?
Obecnie nie ma to absolutnie żadnego sensu i tak jak sama nauka zawodu jest pomysłem świetnym, tak argument o mieniu
#stolarz15k here.
To nie kwestia szkoły tylko osoby.
@frogi16: e tam fajne określenie, znam paru gościu, o których każdy gdyby ich tylko zobaczył i posłuchał w gimbazie to powiedziałby, że typowe seby o iq 40. Ci o których myślę skończyli zawodówki i wiem, że już w pierwszej robocie dostali 3,5k na rękę jako hydraulicy. Ciekawe ilu mirków ze średnim widziało tutaj takie wielkie liczby xD. Co prawda "fachu"
Prawdą jest, że osoba po zawodowce jest w lepszej sytuacji niż osoba po liceum. Niestety z uwagi na to, że do zawodówki są niskie progi punktowe, lądują tam głównie osoby jak na zdjeciu.
@frogi16: No wiadomo dzisiaj to albo hands-on experience albo twarda komuna. Jak można mówić po polsku, fujka.
Komentarz usunięty przez moderatora