Aktywne Wpisy
seratian +86
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
bulba1605 +1062
Wczoraj jakiś Mirek napisał zdumiony post, że ludzie jeżdżą na wakacje i to dla nich normalne - to ja napiszę z drugiej strony: za to będę wdzięczna mojemu ojcu do końca życia. Mama jest skąpa i było jej szkoda kasy, ale tata zawsze dbał, żebym w wakacje pojechała gdzieś za granicę na kolonie - mówił, że nie wiadomo jak mi się życie ułoży, więc póki ich było stać, chciał żebym coś zobaczyła.
Mama mojego przyjaciela cierpi na nowotwór złośliwy, w skrócie zbierają na lek.
Sama zbiórka jest legitna, liczę na was.
Każde udostępnienie się liczy! nie mówiąc już o każdym grosiku.
W imieniu kumpla i jego rodziny serdecznie dzięki!
LINK DO ZNALEZISKA: https://www.wykop.pl/link/4717681/moja-zona-musi-miec-lek-ktory-tyle-kosztuje-na-raka-zlosliwego-i-walke-z/?fbclid=IwAR3rWY05x5W8uiispYGWrT33AzE1yVpIXjzeAML1QLNkGDoJ3Hja9b3MzQE
#pomagajzwykopem #wykopefekt #pomocy #polska #pomocy #gruparatowaniapoziomu #wykop
https://zrzutka.pl/jxczj4
"Moja żona choruje na raka złośliwego (z przerzutami), a ma dopiero 43 lata. Walczymy z nim JUŻ 10 rok. Ten skorupiak zaczął swoją wędrówkę od macicy i obecnie jest w kręgosłupie, żebrach i opłucnej. Przeszła już 6 operacji w IO w Warszawie. Zbieramy na lek "Sativex", który TYLE kosztuje. Jest on jedynym lekiem na ból, który występuje wraz z chorobą nowotworową. Wszystkie inne leki nie są skuteczne. Niestety sytuacja finansowa nie pozwala na realizację tej recepty (Rpw). Żona nie posiada żadnych dochodów, oprócz zasiłku dla osób niepełnosprawnych (stopień znaczny) w wysokości 184 zł/miesięcznie. Ja muszę się Nią opiekować. Jedyna nadzieja jest w Was. Dziękuję."