Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +216
Trias +579
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
#przegryw #zalesie #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora
@GhostTrick: O c--j, typ porównał roznegliżowaną karynę na swoim u------m łóżku do sztuki, to musi być bait. Jak nie widzisz różnicy w rzeźbie gdzie jest k---s, a wrzuceniem swojego fiuta do internetu to grubo XD
Nie, nikomu nie będzie smutno z faktu nie zobaczenia kolejnych cycków jakby to mało ich było w internecie. O tym wpisie każdy kto go przeczytał zapomni max do jutra więc atencja też słaba.
@wikcianikcia: prawie masz racje. Tu nie siedza osoby o mentalnosci 14-latkow, a wlasnie 14-latkowie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Co sie po nich spodziewasz? Zreszta nie rob #wgw. Widze ze jestes ladna dziewczyna. Nie musisz nic udowadniac.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@GhostTrick: czy ty właśnie porównałeś wykop.pl do Luwru? xddd ja jebe
@wikcianikcia:
ja na 1000 plusow mialem pokazac filmik, w ktorym rucham psa jak sra, ale no ehhh nie ma na to szans