Aktywne Wpisy

Yuri_Yslin +54
Słabo wygląda kredytowanie w tym kraju w TOP5. Na przykładzie Warszawy, w Krakowie jest identycznie.
Poniższa rozkmina nie dotyczy IT, medycyny, etc.
Zwykłe mieszkanie 55 m^2 w "rozwojowej" dzielnicy typu Grochów czy Tarchomin kosztuje z garażem, komórką i wykończeniem ok. 1 000 000 PLN. Nie mówimy tu więc o Mokotowie czy Żoliborzu, ale i nie o totalnej padace typu głebokiej Białołęki.
Para
Poniższa rozkmina nie dotyczy IT, medycyny, etc.
Zwykłe mieszkanie 55 m^2 w "rozwojowej" dzielnicy typu Grochów czy Tarchomin kosztuje z garażem, komórką i wykończeniem ok. 1 000 000 PLN. Nie mówimy tu więc o Mokotowie czy Żoliborzu, ale i nie o totalnej padace typu głebokiej Białołęki.
Para

trebeter +42

@axelio i reszta tak pewnie sie bawia z grami od widzow
#retrogaming #gry #nintendo #axeliocontent
a plyty porysowane to juz zupelnie nie sa nic warte
Ale szpan na dzielni jest bo ma ktos np:oryginal Barbie na PS1 ;)
oj nie wiem, skansen za to czesto brzmi jak taki naiwniak bo zwyczajnie mu przez gardlo czesto nie przejdzie co tak naprawde mysli. fakt ze wystepuje twarza a niektorzy nie musza to
i tacy wlasnie tu hejtuja tego albo tamtego ¯\_(ツ)_/¯ on do mnie p------i ze switch nie jest dla dzieci bo doom na niego jest XD na snesa tez byl i co z tego?
bedzie mi p-------l za uszami a ja nawet tamtego serio nie napisalem xD raz cos powiesz w sieci a bandy dzbanow beda lazic za toba i cos p-------c o tym co