Wpis z mikrobloga

@Mr_Squno: Ten sam typ człowieka, pogadać z nim próbowałem, jednak nie da się, no trudno matka nie wychowała to może więzienie nauczy, a szkoda bo myślałem, że na święta do rodziny i dzieciaka jedzie, że coś do niego dotarło a tu taki klops
  • Odpowiedz
@Stonatlg: Gość ma już 23 lata i jak do tego czasu pewnych rzeczy nie zrozumiał, to już raczej nie zrozumie, bo nawet nie musi. Takie typy zawsze lądują na 4 łapy. Stracił prawko? C--j, wystarczy mu jakaś robota na magazynie czy coś. Rodzina? Sam widziałeś, jak Karyny na czacie miały mokro na jego widok, chociaż wyszło jakim jest zerem. Zawsze sobie jakąś dupę ogarnie i spłodzi kolejnego gówniaka. Jak nie
  • Odpowiedz
@bezbekpol: dobra dobra tylko że słyszałem coś, że ma zawiasy, więc jak teraz po nowym roku zaostrzą przepisy co do jazdy po pijaku to na bank mu odwieszą. Nie wiem czy poradzi sobie w więzieniu jak przy arsenie obsrany siedział...
  • Odpowiedz
@Stonatlg: no ok, nawet jeśli to tak jak mówię - nie wstawią go do celi z jakimiś mordercami czy innymi gwałcicielami. trafi do osób takich jak on, którzy siedzą za alimenty, jazdę po pijaku czy za podobne "bzdury". a co do Arsena... to to jest p---a na strzała, ale gość jest psychiczny i w sumie nie wiem czy on czy jego brat nie ma żółtych papierów, a tacy mogą zrobić
  • Odpowiedz