Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +143
Nie ma to jak zdefekować z rana na linkedinie bo na radnego nie kandyduje 80-letni dziad z koryta tylko młody chłopak #wybory #warszawa #linkedin #bekazpodludzi #polityka
#kryptowaluty
Zrobiłem zdjęcie tysiąca złotych które powinienem przelać do @sunnyhaze ale który przewalę na piękne ukrainki na #roksa ヽ( ͠°෴ °)ノ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także ktoś tu zostanie wyruchany XD
Zrobiłem zdjęcie tysiąca złotych które powinienem przelać do @sunnyhaze ale który przewalę na piękne ukrainki na #roksa ヽ( ͠°෴ °)ノ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także ktoś tu zostanie wyruchany XD
#heheszki #humorobrazkowy #takaprawda #swieta
Kłócą się cały dzień przed potem idą do babci i sobie i innym liżą rowa.
Dysfunkcyjna, #!$%@?ęta polska rodzina (-‸ლ)
A ja rok w rok się temu przyglądam....
@GajuPrzegryw ale wiesz, że mając 20 lat można pracować i samemu się utrzymywać? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie mam zamiaru zostać żulem ze średnim wykształceniem.... (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Znam masę osób, które utrzymując się same kończyły studia, no ale szukaj dalej wymowek.
Btw. Studia nie zagwarantują, że nie zostaniesz zulem. Jak się do niczego nie nadajesz to ze studiami skończysz tak samo jak bez
Nie wszyscy są tak zaradni jak twoi znajomi. Weź pod uwagę że ile ludzi tyle możliwości.
A to jest ich obowiązkiem.
Robię wszystko co chcą, nie przeszkadzam im.. unikam ich w domu jestem praktycznie jak cień.. po maturze jeśli dostanę się na studia to #!$%@? do akademika i nawet nie muszą na mnie patrzeć.
Ale to oni wiecznie mają z czymś problem.. #!$%@? mi się do pokoju i pyta czemu mam taki bajzel... (Trzy chusteczki na biurku, bo mam chore zatoki
Naprawdę gdyby to było takie proste to myślisz że bym to znosił?