Aktywne Wpisy

Ryksa +80
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +11
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Czy jest opcja/apka/wtyczka żeby w ten sposób sobie streamować np Youtuba z poziomu kompa desktopa do amplitunera w salonie?
Mogę odtwarzać Youtube w telefonie i przez blutufa wysyłać do amplitunera, ale chciałbym siedząc przy kompie po lanie streamować audio np z sieci.
#kiciochpyta #audio #amplituner #komputery
Masz w tym modelu AirPlay, na Windows jest aplikacja TuneBlade. Fakt nie jest darmowa ale robi swoje. Przetestowałem, spiraciłem i jak się okazało że działa tak jak chcę to kupiłem i jestem