Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak wygląda seks z miłością, a jak ten bez miłości? Czy naprawdę jest różnica?

W pierwszym związku trwającym 5 lat seks nie był udany, raczej wina że zaczeliśmy późno (Byliśmy swoimi pierwszymi i odciągaliśmy decyzje) i nie było już tej iskry. Jednak seks pełen z mojej strony czułości, dotyku i dbania o tę osobą.

Teraz jestem w drugim związku. Z mężczyzna starszym o 4 lata. Wiem, że był w jednym długim związku, a później przez okres samotności miał "kilka" przelotnych dziewczyn. Nie naciskałam na niego, ale sam powiedział, że podczas "przygód" unikał przytulania i całowania (bo nie lubi tego bez emocji), a po wszystkim odwracał się plecami i szedł spać, albo... szedł do innego pokoju.
Z drugiej strony teraz jestem z nim i nie pasuje mi zupełnie brak czułości do jego osoby. Jest to osoba która uwielbia chodzi spać w objęciach, rano jak się budzi jeszcze zaspana mówi, że kocha, a pierwszy seks był pełen delikatności z jego strony (masowania, buziaków w czoło, wpatrywania w oczy etc).
Czy on możliwe, że kłamał bo wiedział, że dla mnie seks jest bardzo mocno związany z uczuciami?
Czy serio da się uprawiać seks tak czysto mechanicznie z samej potrzeby?
Jak umawiacie się z laskami z tindera/badoo jak wygląda samo wchodzenie do łóżka? Naprawde da się bez tej całej otoczki romantyzmu, wpatrywania się w oczy, buziaków i gładzenia po szyi?

#seks #zwiazki #milosc #badoo #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Jak wygląda seks z miłością, a jak ...

źródło: comment_P4w23PqxYIyJJn7y2qoCnS9PxhPmNzqc.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
PonadgabarytowyGóral: @ChadWawa: Kompletnie się z tobą nie zgodzę. Ja uważam, ze seks ma ogromne znaczenie z kim go uprawiamy. Sam miałem i dziewczyny, z którymi uprawiałem seks bo mi na nich zależało i coś do nich czułem, i miałem przygody z dziewczynami poznanymi na tinderze, z nimi seks uprawiałem bo mi się podobały i była chemia, kilka razy byłem u prostytutki bo miałem po prostu ciśnienie i ochote na
  • Odpowiedz