@Robaczywkasliwka: no i dobrze zrobili. Przeciez to syf, kila i mogila. W ogole powinni Ci tego zabronic. Jak nie, to chociaz tata powinien pasem po dupie przylac.
XDDD Zawsze kisnę z tych co się srają jakie to energetyki są złe, czy ktokolwiek właściwie czytał skład? Większość ma w nim mniej więcej to samo co w napojach słodzonych (które może jakoś bardzo zdrowe nie są, ale no bez przesady) plus kofeina + tauryna. Żaden nie posiada uranu wzbogaconego, co osobiście mnie zdziwiło po wszystkich wypowiedziach jakie to są #!$%@? trujące. Pij spokojnie, byle nie za często, ale to tak samo
Energole to nowotwór i zawał w płynie, ale taka wudeczka już zdrowa i nikt ci nie powie, żebyś nie pił xD
@Jacket: oooo dokładnie najlepiej na jakichs imieninach dwie kawy fusiaste siekiery gdzie mamy lekko 200 mg kofeiny czyli tyle co 3 redbulle, na to po maluchu i jeszcze fajeczko podwędzić, wtedy jest zdrowo dopiero xD
@Hmmmmmmmmmm: No dokładnie. Woda, kofeina, tauryna, kwas cytrynowy i cukier. Mnie jedynie jako kogoś po sporej redukcji wagi przeraża ilość cukru. 25 g w puszce 250ml. To jakieś 5 łyżeczek. Żeby nie to pił bym kilka dziennie xD
Mam 20 lat XD
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak serio- zdrowe to nie jest ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
@tomasz-terlecki dlaczego?
Komentarz usunięty przez autora
@Trzesidzida: Wrzodów dostaje się od bakterii, https://pl.wikipedia.org/wiki/Helicobacter_pylori a nie od energetyków.
Równie dobrze mogła dostać od wszystkiego, ale jakoś to sobie musi wytłumaczyć.
@ruum:
@tomasz-terlecki:
A wolność i prawo do decydowania o sobie o które tak walczą na wykopie gdzie?
Komentarz usunięty przez autora
@Jacket: oooo dokładnie najlepiej na jakichs imieninach dwie kawy fusiaste siekiery gdzie mamy lekko 200 mg kofeiny czyli tyle co 3 redbulle, na to po maluchu i jeszcze fajeczko podwędzić, wtedy jest zdrowo dopiero xD
@Robaczywkasliwka: Wprowadź się do mnie. Ja ci będę pozwalał pić energetyki.