Wpis z mikrobloga

• 886
Szykują się zayebiste święta dla mnie jak i mojej córki. Mała pomimo, że jej tata w zeszly weekend sie spił, mówił że chce sie zabic i wskoczyć pod samochód, ze ma dosc tego życia, bo nikt go nie kocha, ppmino, że gdy było czerwone światło na pasach wciągnął córkę na ulicę, mówiąc że nic sie nie stanie, musi do niego jechac na święta. Zlozylam wnisoek we wtorek o wstrzymanie kontaktów ojca z córką na czas trwania rozprawy, która obecnie sie toczy ale i tak nadal obowiazuje wczesniejsza ugoda i musi jechac. Córka caly wieczór wczoraj przeplakala a ja mam zwiazane ręce, bo sądy w Polsce maja wyebane na dzieci i ich dobro. Koszmar kazdego rodzica. To beda bardzo wesole swieta kurva mac.
#sadownictwo #prawo
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A mi sie wydaje, ze latwo takich wyodrębnić, patrząc na znajomych jakich ma, jak się zachowuje w każdej możliwej sytuacji, takie rzeczy sie obserwuje i analizuje

@zpord: oczywiście że tak jest
  • Odpowiedz
@norepinefryna: Japa tam Karyno
@neib1: co tam krzyczysz pomiocie belzebuba?
@Kokardka_88: Sama zamilcz. Ja nie wybieram jakiś szlaufów.
@iEarth: Ja nie jestem dobry typiaro. I w sumie bycie samym nie jest złe. Przynajmniej nie ma jazd z psychicznymi różowymi.
@dreszczykemocji: a ja ci wszystkiego najlepszego przez resztę twojego cudownego zycia przez to co piszesz do obcych ludzi, których nie znasz.
@mandrake0:
  • Odpowiedz
@Blaskun tyle osób mówi że o----------z więc może weź trochę refleksji do siebie a nie tylko "japa tam Karyno". Tak, już od Karyn trzeba wyzywać bo ktoś słusznie zwrócił uwagę na twoje s----------e. A szkoda strzępić ryja. Poczytaj jeszcze raz o co w tej sprawie chodzi i wyciągnij wnioski.
  • Odpowiedz
@Blaskun: uuu jaki groźny i niedający j-----a
a w serduszku płaku płaku dlaczemu te normiki mają, a mi nie dali nigdy ;__;
uwierz mi, że smutek i strach spierdoxa widać nawet mimo internetowych póz xD
  • Odpowiedz
@norepinefryna: Znam tylko wersję jednej strony. A opki wcale nie znam. No, ale kto by kłamał w internecie, albo się wybielał!
@neib1: Przegryw groźny w wuj agresywny!
Mam wszystko co przeciętny normik, a nawet więcej niż niektórzy. Posiadanie różowego, to nie wszystko, a smutek nie bierze się w moim przypadku z tego co mi nie dali, a ze złej chemii mózgu.
Wiem, że widać choć strachu raczej nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hehewuti: znam podobny przypadek, takich patusów powinni j---ć prądem i do dziecka zakaz zbliżania się na lata.
  • Odpowiedz
@Blaskun: matka tak uczyła mnie: 'morda nie szklanka, nie zbije się'
also 'j---ć leszczy z lamusami się nie pieścić'. i to czynię właśnie teraz. mame by była bardzo dumna :3
  • Odpowiedz
  • 0
@Hehewuti miej nadzieję, że stary dzban będzie już łyknięty, i nie będziesz miała obowiązku zostawić dziecka pod opieką pijaka. Chociaż, chwila... po co ja to mówię... Miej w------e i nie dawaj mu dziecka, co Ci zrobią?? Mało to różowych, nie pozwala widywać się z dzieckiem, niebieskim bez powodu? I nic im z tego nikt nie robi. Ja bym w typa miał w------e, ale widać że, brak Ci jaj żeby to zrobić
  • Odpowiedz
@Hehewuti dlatego właśnie uważam, że alko to takie same dno jak h-----a. Wychowałem się z takim ojcem, widywalem dno dna przez 16 lat (z małymi przerwami). Czas po szkole wolałem spędzać pod blokiem - wtedy myślałem, że to dlatego, bo mam fajnych kolegów, a po latach zrozumiałem, że po prostu chciałem uciec z domu. Jako nastolatek /mlody mężczyzna robiłem wiele dziwnych i złych rzeczy, co, teraz rozumiem, było pokłosiem sytuacji w
  • Odpowiedz