Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
#sadownictwo #prawo
@zpord: oczywiście że tak jest
@neib1: co tam krzyczysz pomiocie belzebuba?
@Kokardka_88: Sama zamilcz. Ja nie wybieram jakiś szlaufów.
@iEarth: Ja nie jestem dobry typiaro. I w sumie bycie samym nie jest złe. Przynajmniej nie ma jazd z psychicznymi różowymi.
@dreszczykemocji: a ja ci wszystkiego najlepszego przez resztę twojego cudownego zycia przez to co piszesz do obcych ludzi, których nie znasz.
@mandrake0:
a w serduszku płaku płaku dlaczemu te normiki mają, a mi nie dali nigdy ;__;
uwierz mi, że smutek i strach spierdoxa widać nawet mimo internetowych póz xD
@neib1: Przegryw groźny w wuj agresywny!
Mam wszystko co przeciętny normik, a nawet więcej niż niektórzy. Posiadanie różowego, to nie wszystko, a smutek nie bierze się w moim przypadku z tego co mi nie dali, a ze złej chemii mózgu.
Wiem, że widać choć strachu raczej nie
also 'j---ć leszczy z lamusami się nie pieścić'. i to czynię właśnie teraz. mame by była bardzo dumna :3