Wpis z mikrobloga

@Sleeve: Ponieważ...? Ostatnio leciałem dwa lata temu A1 bo jakieś odcinki S7 były nieoddane do użytku i przez remonty było dużo dłużej, teraz według googla jest szybciej S7.
  • Odpowiedz
@mokry: ja latałem ze 2 miesiące temu (oczywiście w nocy, bo wtedy sprawniej jakoś to idzie wszystko), na S7 co i rusz wykopki, radary, bagiety, na A1 było ok no i się jakoś leci w miarę sprawnie. Fakt, wtedy pół polski nie waliło na święta, więc jak każdy wybrał A1 to może być ciasno na bramkach. Słuchaj wujka google...
  • Odpowiedz
@mokry: leciałem S7 w poniedziałek do Wawy. Do okolic Ciechanowa ładna dwupasmówka. Rekreacyjnie 130 na budziku. Potem do Płońska jakieś 70 km męczarni na jednopasmówce: tiry, odcinkowy pomiar itp. I potem znowu ładna dwupasmówka do Wawy. Ogólnie lepiej mi się jechało S7 niż A1+A2: taniej, spokojniej, a czasowo podobnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@mokry: ja ostatnio już nawet służbowo śmigam S7. Dopóki się wszyscy ludzie z A1 nie skumają, że S7 jedzie się tyle samo czasu co autostradami to nie ma sensu przepłacać za autostrade i paliwo.
Trójmiasto - Warszawa S7 jedzie się 3-3.5h
Chyba że trafisz na godziny szczytu na wlocie do Wawy na S7 (Wislostrada), to jedyne ryzyko
  • Odpowiedz