Wpis z mikrobloga

@Gasquet: Wszyscy się zastanawiają czy będzie wał czy nie będzie a jak będzie to na co, a ten robi profesjonalne wyliczenia za 130 mln. Pominę fakt, że od tych 130 mln trzeba i tak odjąć dług do spłacenia i zostaje z 30 mniej
  • Odpowiedz
@Gasquet: ej spokojnie xD Wisła nie włączy się do walki o mistrza. Wszystko się rozegra między Legią, Lechią a Lechem.
W ogóle zobacz, że wszystkie drużyny mają dwie pierwszy litery takie same xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Primusek

Ja nie pisze na złość Wisły, jestem neutralny. Tu często pada "dają 130 milionów", tyle że jak to się policzy to Legia miała dwa lata temu dwa razy tyle. Ten budżet nie daje żadnej gwarancji nawet na Mistrzostwo Polski, a co dopiero na podbój Europy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Primusek

Ja już na rzecz tego wpisu przyjalem stanowisko takie, ze to nie fake inwestor i te 130 milionów da temu klubowi. D--y nie urywa. Szału nie zrobią z takim hajsem. Lech, Lechia, czy Legia jakimś cudem awansują do LM i mają dwa razy tyle. Albo wyjdą z grupy LE i na to samo wychodzi. 130 milionów...euro, to budzi szacunek, ale cebuliony rozejdą się szybko bo robi się interesy w euro
  • Odpowiedz
@Gasquet: pominąłeś jedna sprawę, napisał że chce znów rywalizować z Realem i Barcelona, ale nie jest powiedziane że od razu po tym sezonie. Kto powiedział, że 130mln wpłaci i na tym koniec? Za sezon może wpłaci np kolejne 50
Utrzymując Twoje stanowisko ofc
  • Odpowiedz