@ImbaJakichMalo: No i powodzenia! Sam zaczynałem od podobnej formy na początku roku, a teraz wygląda to zdecydowanie lepiej. Trzymaj się i pamiętaj - jak polubisz siłownię to już z górki ;)
@ImbaJakichMalo: jest bemben ale to raczej wyglada od #!$%@?, wegli i cukru, wlasnie ten jablecznik i nalesniki to zrodlo problemu, zejdz z tych wegli powoli zamiast tego wiecej miesa
@ImbaJakichMalo szanuje w #!$%@?. Czeka Cię teraz najlepsza rzecz w życiu. Z biegiem czasu zorientujesz się że nie jesteś chory, nie jesteś #!$%@? wyjątkowy bo jesz mało a tyjesz. To jest mega cudowne. Najważniejsze to przetrwać pierwszy miesiąc. Zobaczyć efekty i dążyć do normalnej zdrowej sylwetki.
@ImbaJakichMalo no bo ja też byłem ulańcem i myślałem tak samo. 142,7kg to mój smutny rekord przy wzroście 176cm. Zawsze było to samo a może choroba a może to a może tamto. To jest nasza wina i nie ma na kogo zganiać.
Dzisiaj jeszcze sobie daruje - nie mam ubrań, nie mam butów
@ImbaJakichMalo: Stary, w tym momencie rozbierz się do gaci, koc na podłogę i lecisz z aerobami. Nie rób sobie na start takich słabych wymówek, bo to Ci wcale nie pomoże. I trzymam kciuki.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@ImbaJakichMalo: teraz nie masz a rano będziesz miał?
@ImbaJakichMalo: Stary, w tym momencie rozbierz się do gaci, koc na podłogę i lecisz z aerobami. Nie rób sobie na start takich słabych wymówek, bo to Ci wcale nie pomoże. I trzymam kciuki.