Wpis z mikrobloga

@Smule: To jest właśnie idealny przykład braku rozsądku i cierpliwości u zdecydowanej większości. :D Ja jedynie pluję sobie w brodę, bo gdybym kupował teraz miałbym x razy więcej BTC i wartość ta mogłaby już coś znaczyć. Ehhhh człowiek się uczy całe życie.
@fervi: nie dopóki by nie sprzedał, nie o to chodzi, ideologia hold jest absurdalna, pozbawia holdera możliwości pomnożenia btc, chyba na 12K było już dobrze widać że wszysko sie wali bo bańka pękła,
a tu hold, hold, hold xDDDDD
@cypherpunkbtc: Gdybyś miał konkretnie wyrąbane na BTC, to byś tu nawet nie zaglądał. Sam upatrujesz okazji na ponowne wejście, bo to widać. Ja tam wierzę, że w dalszej perspektywie i tak będzie dobrze. Bardzo dobrze!
To jest właśnie idealny przykład braku rozsądku i cierpliwości u zdecydowanej większości. :D Ja jedynie pluję sobie w brodę, bo gdybym kupował teraz miałbym x razy więcej BTC i wartość ta mogłaby już coś znaczyć. Ehhhh człowiek się uczy całe życie.

@reckonerw: spokojnie, cierpliwość to cnota, też tak myślałem 4 lata temu kiedy zaczynałem, jeżeli jesteś młody nie masz się czym martwić doczekasz się.

holderzy są nielogiczni,

@cypherpunkbtc: acha jeszcze
zdradzę ci tajemnicę jak następnym razem bitcoin #!$%@? w tydzień o 10 000 % sprzedawaj

@cypherpunkbtc: nigdy nie posłuchał bym hazardzisty. Ja dam ci lepszą radę. Daj sobie spokój z bitcoinem bo i tak zostaniesz goły. Lepiej idź do kasyna.
@pawlo74: byłem w kasynie tylko raz w życiu, wrzuciłem 100, wygrałem 700 i od razu wyszedłem i wydałem na wódkę w lokalu obok, ja nie przywiozuje znaczenia do pieniędzy, bo one nie mają wartości, wartość ma to co z nimi zrobisz, ty nigdy nic nie zrobisz, bo zawsze będziesz czekał aż do końca btc,a to raczej przegrany projekt