Aktywne Wpisy

sztywny_misza +104

Tumurochir +340
Dziś do Konfederacji dołączy Stanisław Derehajło.
Spadochroniarz PiS/Porozumienie, który przychodzi na gotowe. Znany głównie z memów obrazujących patologię polskich pracodawców.
Myślę, że odnajdzie się w partii, która kładzie lachę na prawa pracowników i na własnych działaczy.
#bekazkonfederacji #konfederacja #januszebiznesu #pracbaza #neuropa #bekazkorwina #polityka
Spadochroniarz PiS/Porozumienie, który przychodzi na gotowe. Znany głównie z memów obrazujących patologię polskich pracodawców.
Myślę, że odnajdzie się w partii, która kładzie lachę na prawa pracowników i na własnych działaczy.
#bekazkonfederacji #konfederacja #januszebiznesu #pracbaza #neuropa #bekazkorwina #polityka

jeżeli holder by sprzedał nawet po 12K$ to dziś by odkupił po 3K$ i miał 4x tyle btc,
mam taką polewkę z holderów że poezja
a tu hold, hold, hold xDDDDD
@cypherpunkbtc:
@reckonerw: spokojnie, cierpliwość to cnota, też tak myślałem 4 lata temu kiedy zaczynałem, jeżeli jesteś młody nie masz się czym martwić doczekasz się.
@cypherpunkbtc: acha jeszcze
zdradzę ci tajemnicę jak następnym razem bitcoin #!$%@? w tydzień o 10 000 % sprzedawaj
@cypherpunkbtc: nigdy nie posłuchał bym hazardzisty. Ja dam ci lepszą radę. Daj sobie spokój z bitcoinem bo i tak zostaniesz goły. Lepiej idź do kasyna.
@cypherpunkbtc: przegrany? Mów za siebie, w bitcoinie od dawna i jak pusty tak pusty. Amelcio. Zapisz się do jego zespołu.