Aktywne Wpisy
arkadi2020 +349
SzubiDubiDu +90
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Pierwsze w życiu nowe auto #milionowamotywacja
I ze środka #pokazauto #wygryw #chwalesie
@Bulkas: Gdybyśmy nie mieli rodzinnego auta, to pewnie byśmy chcieli Cuprę w kombi. Mi się te nowe Leony, Focusy, Skoda Scala itd. nie podobają, więc
System na pewno działa, bo przy 700km wyskoczył mi komunikat o utracie ciśnienia w prawym przednim kole. Okazalo się, że najechałem przypadkiem na wkręta (choć bardziej podejrzewam jednak zazdrosnego somsiada, bo przy poprzednim aucie 150 000km i nigdy mi
@DodatnieUjemny: no my jakoś chemii z eXcellence nie czuliśmy, musiał być FR :P Głupota, że w pakiecie Comfort w FR są głośniki, a nie radary jak w eXcellence
@damn
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie byliśmy zadowoleni bardzo, koszty utrzymania niemalże zerowe poza paliwem. Zmieniliśmy, bo hatchback był za mały dla rodziny 2+2.