Wpis z mikrobloga

@komoornik: jest kamera w sensie radar. Nie ma kamery do cofania i nie ma kamery do rozpoznawania znaków, nie ma grzanych tyłków i podłokietnika z tyłu oraz adaptycjnego zawieszenia, reszta jest.

Aczkolwiek w tym roku roku wychodzi nowa cupra pewnie (leony zwykle tez)

@Bulkas: Gdybyśmy nie mieli rodzinnego auta, to pewnie byśmy chcieli Cuprę w kombi. Mi się te nowe Leony, Focusy, Skoda Scala itd. nie podobają, więc
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@D3lt4: @wiecznybeton: @kokomo: wy panowie możecie w swoich leonach na komputerze kontrolować ciśnienie w oponach? Bo ja mogę jedynie ustawić wartość ciśnienia "optymalna" na której postawię będzie mierzona ew utrata ciśnienia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@verth: @wiecznybeton: Też nie rozumiem tego systemu. Mnie facet w salonie poinformował, że przy wymianie kół czy po każdym dopomowaniu ustawić na komputerze to ciśnienie jako optymalne i tyle.
System na pewno działa, bo przy 700km wyskoczył mi komunikat o utracie ciśnienia w prawym przednim kole. Okazalo się, że najechałem przypadkiem na wkręta (choć bardziej podejrzewam jednak zazdrosnego somsiada, bo przy poprzednim aucie 150 000km i nigdy mi
  • Odpowiedz
@damn: W tym samym salonie brałem. Znajomy pracuje jako sprzedawca to mi roczniaka załatwił. Tylko brak DSG już mnie wkurza, ale frajda jest przy szybkiej jedździe. Seat Leon ST FR 1.4 150KM . ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@wiecznybeton ja zasuwałem aż z Krakowa po ten pojazd ( ͡º ͜ʖ͡º) Pan Przemysław przeprowadził cały proces doskonale ( ͡º ͜ʖ͡º) nie zamieniłbym teraz DSG na manuala za nic w świecie ( ͟ʖ)
  • Odpowiedz
@ozzybiceps: czarne felgi w życiu - przez dwa dni miałem stalowe 16" czarne bez kołpaków, dramat, bo letnie na feldze 17".

@DodatnieUjemny: no my jakoś chemii z eXcellence nie czuliśmy, musiał być FR :P Głupota, że w pakiecie Comfort w FR są głośniki, a nie radary jak w eXcellence

@damn
  • Odpowiedz
@Lividus: W listopadzie wziąłem Cuprę ST 2018 w cesji leasingu, a tego oddałem leasing w cesji :)

Ogólnie byliśmy zadowoleni bardzo, koszty utrzymania niemalże zerowe poza paliwem. Zmieniliśmy, bo hatchback był za mały dla rodziny 2+2.
  • Odpowiedz