Aktywne Wpisy
DonWawrzek +72
Dziewczyna rzuciła swoje biuro rachunkowe, poszła na etat we Wrocławiu bo on nie m mógł zmienić pracy na etacie, bon on ma TYLE we Wrocławiu. Facet taki bez jajowiec, że głowa mała.
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia

źródło: temp_file1180038584969353819
Pobierz

Akcja rozwija się ślamazarnie – w czwartym odcinku tempo drastycznie spada, jakby zabrakło materiału na więcej. Do finału dotrwałem jedynie z racji recenzenckiej rzetelności. Niestety, fabuła jest prowadzona tak, by pojawił się kolejny sezon, większość wątków nie zostaje zatem rozwiązana. Było mi wszystko jedno, kto ostatecznie wygra, a już losy głównego bohatera nie obchodziły mnie kompletnie. Gdyby nie wysokie stężenie nagich p----i w obiektywie i „k---w” w dialogach, byłaby to produkcja strawna – i może interesująca – dla młodszych odbiorców. 1983 to przeciętny serial zostający w tyle za Opowieścią Podręcznej czy Człowiekiem z wysokiego zamku – twórcom chyba brak warsztatu, by dorównać tym inspiracjom. Zamiast political fiction w cyberpunkowym sosie wyszedł bieda-punk w sosie słodko-kwaśnym. Recenzja pierwszego sezonu serialu 1983
#serial #seriale #netflix #netflixpl #polska
źródło: comment_aLMNjgNIYEblIOZoui9Ll5JRm4vE88bH.jpg
PobierzZakop.