Planowanie z moim #niebieskiepaski : - Hej! Pogramy w niedzielę w Cywilizację? - Oki. A mogę Łukasza jeszcze zaprosić? - No dobra. - Łukasz mówi, że spoko. Możemy u mnie całą noc grać. Tylko ściągnąłem kilka takich zręcznościowych gierek bo Daniel zaśnie. - A to on też z nami będzie? Wiesz, że ja takich nie lubię i jestem beznadziejna. - No. I kupiłem dużo wódki to zrobimy imprezę. - Co??? #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Co zrobić?
Foch. To ja się wypisuję.31.1% (14)
Wiesz, ja w niedzielę to jednak zajęta jestem.42.2% (19)
@chastelymaid: zgubilem sie? ktos pyta czy moze zalrosic łukasza, a potem ktos jest zdzwiony ze łukasz przyjdzie? czy jedna osoba z tego zwiazku ma problemy z pamiecią?
@Damiax: Łukasz jest ok bo też lubi Cywilizację. Przez innych kolegów nie mogę zagrać w to co chcę, tylko to czego nie lubię. Przeszkadza mi też, że będziemy po pijanemu grać. Z mojego planu zostało jakieś 2%.
@chastelymaid: no to srednio niebieski bierze Twoje zdanie pod uwage, daj mu do zrozumienia ze lepiej sie bawisz bez alko w gierki ktore lubisz ( ͡°͜ʖ͡°)
@wenrzuw_cala_torba: Spróbowałam. Powiedział, że jak rano przyjdę to ze mną wcześniej zagra. Ale współlokatorka mi pożyczy kabla HDMI na tą jego imprezę dopiero na wieczór więc nic z tego nie będzie. Po za tym i tak byśmy nie zdążyli skończyć gry zanim przyjdą. :(
nie no jak czytam wykop, to wychodzi ze zarabia sie tutaj wiecej niz na zachodzie, gdzie nie mamy zadnego duzego korpo, a jestesmy tania sila robocza dla nich
- Hej! Pogramy w niedzielę w Cywilizację?
- Oki. A mogę Łukasza jeszcze zaprosić?
- No dobra.
- Łukasz mówi, że spoko. Możemy u mnie całą noc grać. Tylko ściągnąłem kilka takich zręcznościowych gierek bo Daniel zaśnie.
- A to on też z nami będzie? Wiesz, że ja takich nie lubię i jestem beznadziejna.
- No. I kupiłem dużo wódki to zrobimy imprezę.
- Co???
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Co zrobić?