Aktywne Wpisy
mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +5
Co byście tu zmienili
Pomimo pracy jako kierowca ciężarówki, i powrotów do domu co dwa dni, znajduje czas na swoją pasje, która jest robienie zdjęć zwierzętom w ich naturalnym środowisku.
Nie robi tego od roku czy kilku miesięcy, lecz od kilkunastu lat, jest tym tak zajarany, że wracając o 3 w nocy z pracy, przed 6 jest już w lesie, licząc na udaną sesje - nie pamiętam by kiedykolwiek spał dłużej niż 5 godzin.
Właśnie wysłał mi nowy strój kamuflujący, pozwalający zbliżyć się niepostrzeżenie do siedlisk ptaków i 'obozowisk' innych zwierząt, którym mega się jara.
W komentarzu jedno z jego zdjęć.
#zainteresowania #hobby #fotografia #polska #natura #zwierzeta
Mój ojciec od ponad 20 latach chodzi z aparatem po lesie i fotografuje ptaki. To nie jest jego źródło utrzymania, ale Hobby, i hobby na tyle drogie, że ładuje w nie 60% swojej każdej wypłaty, a to nowy obiektyw, a to nowy namiot maskujący aby ptaki go nie widziały. Wygląda jak snajper w dżungli tyle, że z aparatem. Wysyła czasem bo właściwie pod namową mojej matki zdjęcia na jakiś konkursy
O właśnie tutaj
Szkoda że nie bezlustro bo z doświadczenia powiem że stałki manualne na np. Sony są tanie i można niesamowity rysunek osiągnąć.
Jakby miał pytania to daj znać chętnie mu doradzę :D
"Mój stary co roku przebiera się za choinkę"
@Gimpson: Lol, chyba go kojarzę XD nawet wspólnych znajomych mamy :D
Komentarz usunięty przez autora