@brzydki_login: GT to GT i ma tylko 2 silniki 2.0T 204KM i 2.0dCi 180KM. Od 2010 roku już nie było GT, a tylko można było dokupić pakiet GT (czyli inne zderzaki) do każdej wersji. "mam lagune 3 gt grandtour initiale paris" - to jakby napisać "mam lagune 3 hatchback dynamique coupe kombi". GT i Initiale Paris to dwie różne wersje wyposażenia, więc masz jedną albo drugą.
Tak w ogóle, to moglibyście zrobić #wykopefekt i pomóc nam sprzedać Lagunę, bo w poniedziałek odbieramy następcę. Proponuję też powstrzymać się od epitetów, bo za obrażanie żony "w ryj dać, mogę dać" (cytując klasyka). @Arxas: cześć kolego ;-)
@TrueSlav: no właśnie jakaś taka rozmazana ta tablica ( ͡°͜ʖ͡°) Jakoś 8 mi się wydawało nieprawdopodobne, bo to by oznaczało, że w dolnośląskim jest 9 samochodów z rejestracją "MISIA" xD
mem staje się prawdziwością
#heheszki #humorobrazkowy #memy #facebook #atencyjnyrozowypasek
Komentarz usunięty przez moderatora
ale w słowie "coupe" nie ma s
Komentarz usunięty przez moderatora
"mam lagune 3 gt grandtour initiale paris" - to jakby napisać "mam lagune 3 hatchback dynamique coupe kombi". GT i Initiale Paris to dwie różne wersje wyposażenia, więc masz jedną albo drugą.
Proponuję też powstrzymać się od epitetów, bo za obrażanie żony "w ryj dać, mogę dać" (cytując klasyka).
@Arxas: cześć kolego ;-)
Jakoś 8 mi się wydawało nieprawdopodobne, bo to by oznaczało, że w dolnośląskim jest 9 samochodów z rejestracją "MISIA" xD