@makrel_gieldowy: ja akurat sobie odlewke zakupiłem armafa no i zimową porąu mnie słabo, czekam na wiosnę i testy pójdą. Nie czuję go od siebie w ogóle po 4 chmurach. Bardzo bliskoskorny się robi już po 1h, więc coś nie tak z moją skóra :(
@SnoobDuog: @makrel_gieldowy: @wonsz_zabujca: Byłam skłonna kupić CDNI M (prezent dla fana Aventusa i zapachów generalnie), ale po zobaczeniu tylu negatywnych opinii w internecie (nowych, sprzed kilku miesięcy) nie chciałabym ryzykować takiej wpadki
@ProResHq: Powinienem mieć w tym tygodniu, opłacone jest od wczoraj, ale coś zwlekają z wysyłką, ale gdy już wyślą to w mniej niż 24h będzie. Napisz do mnie na PW to dogadamy szczegóły. Do Tobacco Vanille na ten moment się nie przymierzam, tzn. bardzo chętnie bym brał, ale lista moich przyszłych zakupów jest długa, a budżet napięty :D
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#perfumy #niebieskiepaski
Aventusa ktos odlewal na fejsbuku.