Wpis z mikrobloga

Chciałbym przypomnieć, że wczorajsze znalezisko, o "badaniu" na temat jedzenie mięsa przez pijanych wegetarian wykopało ponad 1000 osób, a pełen drwiny artykuł o tym umieścił nawet Najwyższy Czas!.

Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że te badanie zostało całkowicie wymyślone w 2015 roku przez spamerską stronkę "Voucher Codes Pro" (wraz z naukowcami z Liverpoolu! Albo z Oxfrodu, bo jak na razie nie ustalono jednej wersji) i po prostu nigdzie nie istnieje.

Ale po co cokolwiek sprawdzać u źrodła. Głosuję na Korwina, więc mózg nie jest mi potrzebny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazprawakow #weganizm #wegetarianizm #neuropa #bekazwegetarian
Clefairy - Chciałbym przypomnieć, że wczorajsze znalezisko, o "badaniu" na temat jedz...

źródło: comment_mbdm5sNkX2MUF3sp6TEv4AF6u0pkLEQJ.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Clefairy: ale nawet jeśli pod wpływem zjedzą kebaba, to niby o czym to świadczy? Tak, wiem, to pytanie do tamtych głąbów. Co niektórzy pewnie się posikali z radości po przeczytaniu tytułu.
  • Odpowiedz
@efilista: ja bym się nawet nie zdziwił gdyby X% lajtowych wegetarian rzeczywiście jadło mięso po pijaku, ale szanujmy się i nie wykopujmy takich bzdur.

W ogóle wierzenie w to, że "Naukowcy z Liverpoolu" badają takie rzeczy to skrajna abstrakcja udowadniająca jaką siekę z mózgu mają ludzie z głównej xD
  • Odpowiedz
@Clefairy: hehe, idioci przeczytali artykuł, wykopali, a nie poświęcili nawet pół dnia żeby przejrzeć źródła... ot, korwinowcy

Jeśli artykuł sprawdza jakaś skrajnie imbecylską hipotezę i nic ci nie świta to faktycznie możesz rozważać siebie w kategorii idioty.
  • Odpowiedz
@Clefairy: Nczas to w ogóle rakowisko. Wrzucanie artykułów z niepotwierdzonymi źródłem, albo bez żadnego źródła to tam norma. Tak samo jak opisywanie hipotez jako pewników.
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Tylko że to nie była skrajnie imbecylska hipoteza. Nawet bardzo prawdopodobna. Skoro ludziom pod wpływem alkoholu puszczają wszelkie wodze - zdradzają, wdają się w bójki, czasem nawet kradną, to odrzucenie wege przekonań wydaje się być całkiem możliwe.
  • Odpowiedz
Głosuję na Korwina, więc mózg nie jest mi potrzebny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Clefairy: czyli ponad 1000 osób na wykopie to korwiniści?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz