Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Znalazłem dziewczynę mojego kolegi na tym screenie. https://www.wykop.pl/wpis/37238707/nie-dali-mi-nigdy-alez-mnie-#!$%@?-zlapal-praktyczn/

On:
23 lata
2 partnerki

Ona:
20 lat
15+ partnerów

Wysłałem mu tego screena. Fajnie, że się nie obraził tylko po męsku załatwił sprawę.
Dziewczyny, mówcie prawdę swoim partnerom. Jak wy chcecie tworzyć dobry związek okłamując faceta w tak ważnej sprawie? Mnie się odechciewa związków jak widzę takie kwiatki. To jest takie #!$%@? smutne, że ja #!$%@?ę.

#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Znalazłem dziewczynę mojego kolegi ...
źródło: comment_bN2JX5RtxmnPo4ykLyGWysZ8AFJVtf2D.jpg
  • 189
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@glonstar: ech dobra widzę że tu debata nad skrinem z fejsbuku gdzie plaże umysłowe się wypowiedziały jeszcze pół roku będzie trwała, opuszczam wątek bo raka dostanę
@Arkinser: to zapewne była jakaś prywatna grupa bo nikt takich informacji nie pisze publicznie. A to podchodzi po ujawnianie poufności konwersacji bez zgody właściciela + szkalowanie dobrego imienia przez upublicznianie kompromitujących danych(chcociaż to te kobietki same się zaorały, bo chcialy się pochwalić w grupie, a teraz te statystyki widzą w większości stulejarze z wykopu, którzy nigdy nie trzymali nawet za rękę xD
@wykopek12345: na pewno nie mamy tu do czynienia ze złamaniem art. 23 kc, dziewczyny pisały na forum publicznym, bez znaczenia, że ograniczonym do kilkudziesięciu zapewne osób,
zatem tym wypadku nie mamy do czynienia z tajemnicą korespondencji

jak dobrze zauważasz dziewczyny same się zaorały, jak dla mnie autor screenshota wykorzystuje prawo cytatu, poprawnie przypisując autorstwo utworów twórcom :)
@Arkinser: jeżeli to była grupa prywatna (a raczej była bo kto by pisał to na grupę na którą każdy może wejść? to pewnie była jakaś grupa babskie sprawy = zero facetów) to korespondecja była poufna i tutaj już zależy od sędziego - w tym przypadku mogłoby to ujść płazem, ale w innym to mogłoby się skończyć odszkodowaniem, to jest Polska tutaj prawo zawsze będzie bardziej po stronie kobiet.
@wykopek12345: no właśnie nie zależy od sędziego, pod

§1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

to się nie podepnie, bo nie były złamane żadne bariery aby uzyskać tę informacje
to nie była to więc poufna korespondencja!
Czekam na różowepaski srające pod siebie że ich #!$%@? przebieg będzie się za nimi ciągnął do końca życia.

@Polkopsky:
Zaraz się dowiesz od jakiegoś białorycerstwa, że przeszłość jest nieważna, a jeśli nie masz zamiaru założyć rodziny ze szmaciurą, co ma dwie cyfry na liczniku nie skończywszy 20 lat, to nie jesteś mężczyzną xD.
Dziewczyna powiedziała mu ze miała przed nim jednego, bo pewnie jest wykopkiem na stopro i wiedziała ze nie dźwignie prawdy. Tak

Samo jak

Pewnie powiedziała mu ze ma dużego i ze jest świetny w lozku

@Manil: Cóż, osobiście nie miałbym problemu z tym że moja dziewczyna miała przede mną sporo partnerów - gorzej jak mnie w takich pierdołach okłamuje, bo to znaczy że i w innych sprawach w związku może kłamać
@El_Duderino: Aha, no tak - wredne przegrywy niszczą życie biednym dziewuszkom które już nawet nie kryją się z tym, że mogłyby by robić ze oddziały terenowe banków nasienia. Nie można już skrytykować zwykłego...nazwijmy to po imieniu, #!$%@? się bo jest się z automatu przegrywem. Zajebiście postępowi jesteście. Szkoda tylko, że nie na polu nauki albo sztuki wyższej, tylko w coraz większym przebiegu.
@raczej_schizotypal: wyżyć możesz się tutaj, przekładka z jaką patrzysz na swiat jest tylko i wyłącznie twoim problemem. Tłumacz sobie jakiś jesteś biedny i jakie kobiety są zle i szmaciury. I ze to wszystko dlatego ze nie masz 180 cm wzrostu i mieszkasz na wsi. Nawet mi was nie żal, leniwe uzalajace się nad soba zgorzkniałe pipki
@Sig_mar: xD A co mnie te laski obchodzą? I jaki jestem? Postępowy? xD Jestem postępowy, bo mam #!$%@? na obcych w internecie?

Zajebiście postępowi jesteście. Szkoda tylko, że nie na polu nauki albo sztuki wyższej, tylko w coraz większym przebiegu.

Po pierwsze, czemu liczba mnoga?
Po drugie, jakie pole nauki czy sztuki wyższej? Ty, jako polski facet czujesz się lepszy w tym względzie od kogoś? To znaczy jesteś naukowcem czy wybitnym