Aktywne Wpisy
jmuhha +34
Też zgadzacie się ze mną, że żenić warto się z jedynakiem bo on przejmuje majątek swoich rodziców a faceci mający rodzeństwo są z automatu biedniejsi i walczą o zasoby z rodzeństwem, które mogliby przeznaczyć np na żonę?
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
waszym zdaniem
- lepszy jedynak 64.0% (510)
- lepiej być sama niż bez jedynaka 36.0% (287)
Vamyss +207
W pracy kurła a gdzie.
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Znalazłem dziewczynę mojego kolegi na tym screenie. https://www.wykop.pl/wpis/37238707/nie-dali-mi-nigdy-alez-mnie-#!$%@?-zlapal-praktyczn/
On:
23 lata
2 partnerki
Ona:
20 lat
15+ partnerów
Wysłałem mu tego screena. Fajnie, że się nie obraził tylko po męsku załatwił sprawę.
Dziewczyny, mówcie prawdę swoim partnerom. Jak wy chcecie tworzyć dobry związek okłamując faceta w tak ważnej sprawie? Mnie się odechciewa związków jak widzę takie kwiatki. To jest takie #!$%@? smutne, że ja #!$%@?ę.
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez autora
zatem tym wypadku nie mamy do czynienia z tajemnicą korespondencji
jak dobrze zauważasz dziewczyny same się zaorały, jak dla mnie autor screenshota wykorzystuje prawo cytatu, poprawnie przypisując autorstwo utworów twórcom :)
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
to się nie podepnie, bo nie były złamane żadne bariery aby uzyskać tę informacje
to nie była to więc poufna korespondencja!
@Polkopsky:
Zaraz się dowiesz od jakiegoś białorycerstwa, że przeszłość jest nieważna, a jeśli nie masz zamiaru założyć rodziny ze szmaciurą, co ma dwie cyfry na liczniku nie skończywszy 20 lat, to nie jesteś mężczyzną xD.
Komentarz usunięty przez autora
@Manil: Cóż, osobiście nie miałbym problemu z tym że moja dziewczyna miała przede mną sporo partnerów - gorzej jak mnie w takich pierdołach okłamuje, bo to znaczy że i w innych sprawach w związku może kłamać
Ten portal to jest, #!$%@?, zbiorowisko przegrywów jakiego nie widział polski internet xD
Po pierwsze, czemu liczba mnoga?
Po drugie, jakie pole nauki czy sztuki wyższej? Ty, jako polski facet czujesz się lepszy w tym względzie od kogoś? To znaczy jesteś naukowcem czy wybitnym