Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Znalazłem dziewczynę mojego kolegi na tym screenie. https://www.wykop.pl/wpis/37238707/nie-dali-mi-nigdy-alez-mnie-w---w-zlapal-praktyczn/
On:
23 lata
2 partnerki
Ona:
20 lat
15+ partnerów
Wysłałem mu tego screena. Fajnie, że się nie obraził tylko po męsku załatwił sprawę.
Dziewczyny, mówcie prawdę swoim partnerom. Jak wy chcecie tworzyć dobry związek okłamując faceta w tak ważnej sprawie? Mnie się odechciewa związków jak widzę takie kwiatki. To jest takie k---a smutne, że ja p------ę.
#s--s #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Komentarz usunięty przez autora
1/10
vid rel to też pro tip
@Manil: Nie, związek zniszczyło kłamstwo. Gdyby jej chłopakowi odpowiadało to, że kilkunastu chłopa spuszczało się w jego ukochaną przed nim, a on był w tej sprawie okłamywany, to związek trwałby nadal, mimo kolegi "koniobijcy", jak raczyłeś mu imputować.