Wpis z mikrobloga

@Mesmerised: Jak to co? Skoro uważasz że zasługujesz na "lepszą" czyli taką która o siebie dba, to daj jej to do zrozumienia. To powinno ją zmotywować. No chyba że jesteś miękka pipka i boisz się podpaść bo dostaniesz kapciem ale myślę że nie, więc działaj skutecznie. Pozdr
  • Odpowiedz
@Mesmerised: Może w ten sposób "zajada" stres? Porozmawiałeś z nią, czy nie dzieje się w jej życiu coś, przez co odreagowuje w ten sposób? Albo nie są to po prostu chwilowe zachcianki? Chyba większość kobiet ma czasami takie "fazy", po których wszystko wraca do normy. Porozmawiaj z nią najpierw, zapytaj o źródło problemu i powiedz, że nie podoba Ci się jej zachowanie. Komunikacja w związku jest najważniejsza.
  • Odpowiedz
@Mesmerised: Nie wierzcie mu. Poznaliśmy się na wykopie, bardzo mi się spodobał, niemal się zakochałam...A jego zainteresowanie mną wynikało tylko i wyłącznie z chęci realizacji swoich chorych fantazji. Na okrągło mi podsuwał słodycze, jak wychodziliśmy zjeść na miasto, to jak chciałam iść gdzieś indziej niż da grasso albo makdonal, to od razu krzyczał, że drogo i kończyliśmy w tym maku, on mi kupował kanapkę drwala i fryty, a sam pił
  • Odpowiedz