Aktywne Wpisy
JaZestarym +108
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
#bezwulgaryzmow
#dobrazmiana #bekazpisu #biznes #polityka
pomoc najuboższym? Są najubożsi bo są debilami
@brr1989: Ale na mirko nie można zakopywać/minusować, zielonko. :)
@VrubeL: Żadna inna partia tego gówna nie rozwinie. Co najwyżej utrzyma lub zabierze bogatym.
tymczasem 500 plus robi z nich bydło rozpłodowe i patologia przechodzi na następne pokolenie
tak, ktoś musi powiedzieć tym ludziom z mazurskiej wsi, że jak chcą zarabiać, to niech się przeniosą tam gdzie się zarabia
żadnego rozdawnictwa, co najwyżej pakiety relokacyjne
@brr1989: serio twoim marzeniem jest rzucić pracę i żyć za 2x500+ miesięcznie? Gratuluje ambicji. aaa za 3x 500+ to już co innego, mozna sobie życie na nowo ułożyć, natomiast 4x500+ stawiało by cię w pierwszej dziesiątce najbogatszych Polaków.
@VrubeL: Co innego obietnica, co innego realizacja, więc mam to w dupie. Ja bym obiecał 1000 zł na każde dziecko, obietnicy nie dotrzymał, 500+ zlikwidował, wprowadził jakieś ulgi prorodzinne podobnej wartości, a strajkujące madki spacyfikował udobruchaną ostatnimi podwyżkami policją.
@VrubeL: Moim nie, ale na wspomnianej "mazurskiej wsi" gdy kobieta zarabia w sklepie 1400 zł i ma kilkoro dzieci to bardziej opłaca jej się p--------ć robotę i zgarniać 1500-2000 zł/miesięcznie + mieszkaniowe +
@brr1989: ale wiesz ze nie każdy beneficjent 500+ to patus obszczymurek? Mam w pracy ludzi którzy zarabiają po 5-10k, mają dwójkę dzieci i też biorą ten dodatek bo im się należy.
Jestem beneficjentem, a zagłosuję na każdego, kto obieca likwidację tego gówna.
@brr1989: Znaczy planujesz podważać statystyki, czy masz coś innego konkretnego do powiedzenia, poza tymi generycznymi "podatki to kradzież" pierdami.
Dzięki temu masz też takie ceny w sklepach i nie, nie chodzi o inflację, tylko psychologię.