@temokkor: to jest tak prawdziwe xD myslalem ze ja stosuje tą nowatorską metodo podczas nauki a tutaj widze to szanowany i rozwiniety sposob testowania !
@atestowanie2: ja bym się kiedyś baranim śmiechem śmiał jak o mały włos poszłaby do klienta wersja testowa ze stroną błędu mówiącą: "trafiłeś do złej dzielnicy s--------u"
@temokkor: słyszałem że to 'metoda wędrującej d--y' Kiedyś kiedys puściłem na staging jakiegoś buttona który odpalał alert 'hl3 confirmed'. Coś testowałem z jakichś nowych narzędzi i przypadkiem poszło. Klient wyłapał. Śmiechu było co nie miara (⌐͡■͜ʖ͡■)
@turtelian: najlepiej się oczywiście sprawdza to na produkcji, polecam ( ͡°͜ʖ͡°) @rzaden_problem: od czego jest skrót buz? bo mi na myśl tylko buziak przychodzi xD @DulGukat: o k---a, to by była jazda xD powiem Ci że ja jako klient bym się zaśmiał srogo xD @3edcvfr4: login też w ten sposób wybierałaś? xD
o k---a, to by była jazda xD powiem Ci że ja jako klient bym się zaśmiał srogo xD
@temokkor: to miało iść na środowisko FUT, które klient udostępniał jako nowy feature części swoich klientów jako przedsmak zmian. To nie byli ludzie, którzy się śmieją z takich rzeczy niestety, albo śmieją w ogóle z czegokolwiek ;) Dodatkowo projekt jak projekt opóźniony i pod wodą, pewnie tylko czekali, żeby coś znaleźć, co
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
źródło: comment_K7bDrxRD55qAp8D9OHMf5ZJiPTSJHugV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Kiedyś kiedys puściłem na staging jakiegoś buttona który odpalał alert 'hl3 confirmed'. Coś testowałem z jakichś nowych narzędzi i przypadkiem poszło. Klient wyłapał. Śmiechu było co nie miara (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@rzaden_problem: od czego jest skrót buz? bo mi na myśl tylko buziak przychodzi xD
@DulGukat: o k---a, to by była jazda xD powiem Ci że ja jako klient bym się zaśmiał srogo xD
@3edcvfr4: login też w ten sposób wybierałaś? xD
@temokkor: to miało iść na środowisko FUT, które klient udostępniał jako nowy feature części swoich klientów jako przedsmak zmian. To nie byli ludzie, którzy się śmieją z takich rzeczy niestety, albo śmieją w ogóle z czegokolwiek ;) Dodatkowo projekt jak projekt opóźniony i pod wodą, pewnie tylko czekali, żeby coś znaleźć, co
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora