Wpis z mikrobloga

Czy ktoś miał kiedyś taki problem, że podczas gry włączało mu się Spotify z jakimś losowym trackiem? Nie mogę nad tym w ogóle zapanować xd Samo się włącza, wyłącza, pauzuje, podgłaśnia - mam wrażenie, ze ktoś po prostu robi mi żarty, ale nie mam pojęcia jak xd
#ps4 #c---------------a
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DonMatheo po chwili zastanowienia to bez sensu, ktoś by musiał się logować na twoje spotify i wybierać odtwarzanie na ps4 i tam też byś musiał być zalogowany więc ta teoria odpada
  • Odpowiedz
@DonMatheo: ale powszechnie wiadomo że spotify na ps4 jest uposledzone mocno - ja np mam problem z dźwiękiem bo brzmi okropnie. Spotify puszczone na tych samych głośnikach w inny sposób brzmi bardzo dobrze. No czary. Kiedyś był jeszcze taki problem że przeskakiwały utwory, były p------e okładki i tytuły, nie reagowało na przewijanie.
  • Odpowiedz
@DonMatheo: @Cointreau: Wystarczy, że masz zainstalowane Spotify na PS4 i dowolna osoba z twojej sieci WIFI może puszczać muzykę. Po prostu w Appce Spotify wybierasz urządzenie. U mnie brat tak często śmieszkuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@DonMatheo: Przecież musi być jakiś sprzęt do którego prowadzą kable ( ͡º ͜ʖ͡º) W aplikacji nie pokazuje żadnych urządzeń do podłączenia? Być może nikt inny poza tobą, nie korzysta z podobnych rozwiązań.
  • Odpowiedz
@MrRadius: jak mówię, to sieć akademicka, wszyscy jesteśmy wpięci pewnie w switche, które są wpięte w switcha, który idzie do serwerów uczelni. Z tego co udało mi się ustalić tylko ja borykam się z takim problemem.

• Odpowiedz
@DonMatheo: Nie trzeba mieć passów do konta PS4. W moim przypadku tak to wygląda. Gram sobie na PS4 i słucham muzyki ze Spotify. Brat jest podpięty do tej samej sieci i korzysta ze swojego konta Spotify. Odpala sobie jakiś utwór i wybiera w opcjach urządzenie do podłączenia. Nagle się przełącza i konsola działa jako głośnik.
  • Odpowiedz