Aktywne Wpisy

ekscytacje +53
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

arkadi2020 +1
Na co wydalibyscie 16 mln zł gdybyście wygrali w lotto?

Wiwannihütte, 2500 m.
Na dole 1900 m niżej dolina Rodanu. Naprzeciw Alpy Penninskie i kilka czterotysięczników.
#alpventure (mój tag) #gory #mtb #rower #szwajcaria
źródło: comment_vkI9PQwWfn8JXSpYjPaMkzzJKl98AiLz.jpg
Pobierzźródło: comment_unDGLyn3Zm0YTpc9RjguulJmAi151ZwR.jpg
Pobierzźródło: comment_GpE5KTLeG5i3olqGcuBvZVhlVVHYs31A.jpg
Pobierzdoogee s60
ps. ale fotki z tego telefonu to polecam jednak przeskalować przed wrzuceniem, on robi takie kobyły po kilkanaście mb, że szkoda prądu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1rnkIuLH3OJyHPB28EWzMVTXfiYvH6f1.jpg
Pobierzźródło: comment_K19xsjqc5pUg0QnnIIqlA6hPn05K37Fy.jpg
PobierzMatterhorn właściwy jest schowany za Weisshornem i Brunegghornem. (szczyty po prawej w chmurze)
O, [tu](https://map.geo.admin.ch/?topic=ech⟨=de&bgLayer=ch.swisstopo.pixelkarte-farbe&layers=ch.swisstopo.zeitreihen,ch.bfs.gebaeudewohnungsregister,ch.bav.haltestellen-oev,ch.swisstopo.swisstlm3d-wanderwege,KML%7C%7Chttps:%2F%2Fpublic.geo.admin.ch%2F0ybAoDJyQxqr0srZY0iUDA&layersvisibility=false,false,false,true,true&layerstimestamp=18641231,,,,&E=2625189.44&N=1110273.95&zoom=4) namalowałem sytuację