Aktywne Wpisy
Czesc Mirki, mialem sytuacje ze dostalem mandat na parkingu w biedronce. Najzwyczajniej wbieglem na szybko po jedna rzecz do biedronki i zapomnialem pobrac biletu. Wrocilem to za szyba juz byla super niespodzianka :) czy powinienem te gowno placic? Dla mnie to szczyt absurdu ze w ogole stojac 3minuty juz mozna wylapac mandat. Mial ktos kiedys taka sytuacje? Mam paragon z zakupow w biedronce. Moze moge sie odwolac jakos? Nie mam zamiaru placic
Logan00 +604
Myślicie że jedna dziewczyna z którą mnie kiedyś sparowało, a która przestała mi odpisywać po propozycji spotkania, umówiłaby się ze mną gdybym zamiast próbować przedstawić się w dobrym świetle, podrywał jak chad cipeusz?
Ten to nawet nie musiał jej nic proponować, tak ją urzekł charakterem. Łączny czas rozmowy ~10min
I uprzedzam zarzuty jakobym wybierał tylko to co im pasuje do tezy. Jak na razie z 8 dziewczyn z którymi pisałem, trzy wyraziły chęć na spotkanie, trzy przestały odpisywać, a dwie czekają na pociągniecie rozmowy(ich wiadomość jest ostatnia).
#tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #heheszki #zwiazki #rozwojosobistyznormikami #bekaznormictwa #pytanie #kiciochpyta #blackpill
Przyczyna takiego zachowania nie jest oczywista i na pewno nie jest jednoznaczna, mimo iż konstrukcja Twojego komentarza podświadomie nakierowuje na odpowiedź.
Przede wszystkim - Tutaj w grę wchodzi mimika twarzy, energia jaką człowiek wokół siebie wytwarza. Jeżeli mężczyzna będzie siedział i miał taki wyraz twarzy, jakby chciał wszystkich pozabijać - kobiety nie
1. Na podstawie własnych osobistych doświadczeń, doświadczeń moich znajomych, doświadczeń setek facetów których poznałem w internecie, na podstawie wiedzy na temat biologii i ewolucji.
3,4 Daj linki do tych badań
Nie wiem ilu facetów musi ci to potwierdzić. Znalezienie dziewicy po 20 roku życia to jak wygranie jak w totka. Znalezienie prawiczka po 20 roku życia to łatwizna. I nie chodzi tu o spoleczność wykopu.
Przykładów można mnożyć. Jakim cudem
weź mnie wołaj na następne odcinki po show jest przednie ( ͡º ͜ʖ͡º)
tekstu o pieskach różowa nie załapała. Musisz bardziej jasno formułować takie stwierdzenia, bez vipokowego slangu i biorąc poprawkę na kobiecą tendencję do wyparcia faktów na rzecz subiektywnych stwierdzeń.
1. Ja mam wrażenie, że ty w ogóle nie czytasz moich komentarzy. Albo czytasz wyrywkowo.
Twoje własne osobiste doświadczenia i doświadczenia znajomych nie dają poglądu na całe społeczeństwo. To dowody anegdotyczne, które nikogo nie interesują. Tak samo jak moje osobiste doświadczenie nie interesują Ciebie - dlatego ich nie wyciągam. A wiesz dlaczego? Dlatego, że nasze mózgi lubią przekłamywać. Dostrzegamy tylko to, co zgadza się z naszymi przekonaniami, a tez, które
Komentarz usunięty przez autora
No dobrze, przyznałem ci tu rację. Zapoznam się.
Nie mówię o anonimowych wyznaniach tylko o prywatnych wypowiedziach
A średnio inteligentny zawsze taki będzie a jakoś może odnaleźć się na rynku pracy tylko musi włożyć więcej wysiłku xD jeszcze jakiś frazes xD
xD Kasa owszem pomaga xD ale wtedy biedny i brzydcy by się nie rozmnażali, a się rozmnażają.
Wyzwałeś normików od zwierząt i że
I nigdy nie dogoni tego inteligentnego.
No i się nie rozmnażają, widziałeś żeby brzydcy stanowili większość społeczeństwa? To kilka dolnych procent populacji.
Może go dogonić wystarczy poprawować trochę by zobaczyć, że ciężka praca jest o wiele ważniejsza od inteligencji :D
Zależy co uważasz za brzydkich ludzi- wady genetyczne jasne, ale osoby będące w okolicach średniej, lub w okolicach dolnych 20% często się rozmnażają z tego co widzę xD Może żyjemy
xD
xDD
Bo są w stanie w ogóle ją dostrzec.
Dla równowagi jest dużo postów
@Polkopsky:
Nawet nie chce mi siędalej czytać. Widać nawet na studiach nie byles skoro takich podstaw nie ogarniasz i to, ze wcale nie najinteligentiejsi maja najlepsze oceny i najlepsza prace
I zobacz ze nie jest az tak duza roznica w ilosci mezczyzn i kobiet w poszczegolnych rocznikach, wiec da sie kogos znalezc.
I tak- głównym powodem wzrostu ludzi jest białko zywnosc i medycyna. Wystarczy ze porownasz mieszkancow obu Korei.
Dobranoc