Wpis z mikrobloga

Podryw z #chadeusz odcinek drugi.

Myślicie że jedna dziewczyna z którą mnie kiedyś sparowało, a która przestała mi odpisywać po propozycji spotkania, umówiłaby się ze mną gdybym zamiast próbować przedstawić się w dobrym świetle, podrywał jak chad cipeusz?

Ten to nawet nie musiał jej nic proponować, tak ją urzekł charakterem. Łączny czas rozmowy ~10min

I uprzedzam zarzuty jakobym wybierał tylko to co im pasuje do tezy. Jak na razie z 8 dziewczyn z którymi pisałem, trzy wyraziły chęć na spotkanie, trzy przestały odpisywać, a dwie czekają na pociągniecie rozmowy(ich wiadomość jest ostatnia).

#tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #heheszki #zwiazki #rozwojosobistyznormikami #bekaznormictwa #pytanie #kiciochpyta #blackpill

Pobierz P.....y - Podryw z #chadeusz odcinek drugi. 

Myślicie że jedna dziewczyna z którą ...
źródło: comment_Mz2AxxwfByo2164wS31MWliKavWbkWmi.jpg
  • 238
@HollyBanana: No to jak nazwać sytuację, kiedy jeden gość siedzi sobie cicho, a laski by go niemal schrupały, bo jest tajemniczy i pociągający. Drugi - mniej przystojny to mruk ;) To nie jest hipokryzja, to co to jest xD A ide na piwo, dobranoc.
@Bazarnia: Nie jestem pewna, do której części mojej wypowiedzi się odnosisz, więc będę odpowiadać trochę po omacku, wybacz ;)
Przyczyna takiego zachowania nie jest oczywista i na pewno nie jest jednoznaczna, mimo iż konstrukcja Twojego komentarza podświadomie nakierowuje na odpowiedź.
Przede wszystkim - Tutaj w grę wchodzi mimika twarzy, energia jaką człowiek wokół siebie wytwarza. Jeżeli mężczyzna będzie siedział i miał taki wyraz twarzy, jakby chciał wszystkich pozabijać - kobiety nie
@HollyBanana:
1. Na podstawie własnych osobistych doświadczeń, doświadczeń moich znajomych, doświadczeń setek facetów których poznałem w internecie, na podstawie wiedzy na temat biologii i ewolucji.
3,4 Daj linki do tych badań
Nie wiem ilu facetów musi ci to potwierdzić. Znalezienie dziewicy po 20 roku życia to jak wygranie jak w totka. Znalezienie prawiczka po 20 roku życia to łatwizna. I nie chodzi tu o spoleczność wykopu.

Przykładów można mnożyć. Jakim cudem
@Polkopsky dwie sprawy:
weź mnie wołaj na następne odcinki po show jest przednie ( ͡º ͜ʖ͡º)
tekstu o pieskach różowa nie załapała. Musisz bardziej jasno formułować takie stwierdzenia, bez vipokowego slangu i biorąc poprawkę na kobiecą tendencję do wyparcia faktów na rzecz subiektywnych stwierdzeń.
@Polkopsky:
1. Ja mam wrażenie, że ty w ogóle nie czytasz moich komentarzy. Albo czytasz wyrywkowo.
Twoje własne osobiste doświadczenia i doświadczenia znajomych nie dają poglądu na całe społeczeństwo. To dowody anegdotyczne, które nikogo nie interesują. Tak samo jak moje osobiste doświadczenie nie interesują Ciebie - dlatego ich nie wyciągam. A wiesz dlaczego? Dlatego, że nasze mózgi lubią przekłamywać. Dostrzegamy tylko to, co zgadza się z naszymi przekonaniami, a tez, które
@HollyBanana: Zaraz podajesz mi badania z 2011 czyli z epoki gdy nie było tindera i nazywasz to wiarygodnymi badaniami? Bierzesz pod uwagę też że takie badania jak wiek inicjacji seksualnej mogą nie oddawać prawdy bo można nie mowić prawdy? Coś mi podpowiada że chłopcy mogą koloryzować a dziewczyny pomijać pewne fakty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz Twoja kolej. Podaj mi nazwiska badaczy, których prace przeanalizowałeś i na
@Polkopsky: Ale wiesz, że ten człowiek bez przerwy publikuje? O co Ci chodzi? Podałam Ci na tacy nazwisko chyba najbardziej znanego i wiarygodnego seksuologa w Polsce, który od lat profesjonalnie zajmuje się tematem. Wydaje artykuły do czasopism naukowych i książki dla szarych wyjadaczy. Zaproponowałam ci wyszukanie abstraktów poszczególnych badań. W 2011 nie było Tindera, ale, oświecę Cię - był już Internet i fora randkowe, które działały w podobny sposób. Na przykład
@HollyBanana:

Ale wiesz, że ten człowiek bez przerwy publikuje? O co Ci chodzi? Podałam Ci na tacy nazwisko chyba najbardziej znanego i wiarygodnego seksuologa w Polsce...

No dobrze, przyznałem ci tu rację. Zapoznam się.

ale już czytanie anonimowych wyznań "kolegów z Internetu" jest dla Ciebie całkiem wiarydnym źródłem. Czy widzisz, co w ogóle tu się dzieje? Co Ty robisz ze swoim życiem?

Nie mówię o anonimowych wyznaniach tylko o prywatnych wypowiedziach
Przystojny zawsze bedzie przystojny

A średnio inteligentny zawsze taki będzie a jakoś może odnaleźć się na rynku pracy tylko musi włożyć więcej wysiłku xD jeszcze jakiś frazes xD

W sumie fakt ze smieciarze niezle zarabiaja xD Pisze ci co brzydkiego moze uratowac. Zadne hobby nie pomoze, tylko kasa.

xD Kasa owszem pomaga xD ale wtedy biedny i brzydcy by się nie rozmnażali, a się rozmnażają.

Nie?

Wyzwałeś normików od zwierząt i że
@KakaowyTaboret:

A średnio inteligentny zawsze taki będzie a jakoś może odnaleźć się na rynku pracy tylko musi włożyć więcej wysiłku xD jeszcze jakiś frazes xD

I nigdy nie dogoni tego inteligentnego.

xD Kasa owszem pomaga xD ale wtedy biedny i brzydcy by się nie rozmnażali, a się rozmnażają.

No i się nie rozmnażają, widziałeś żeby brzydcy stanowili większość społeczeństwa? To kilka dolnych procent populacji.

Wyzwałeś normików od zwierząt i że trafiają
@Polkopsky:

I nigdy nie dogoni tego inteligentnego.

Może go dogonić wystarczy poprawować trochę by zobaczyć, że ciężka praca jest o wiele ważniejsza od inteligencji :D

No i się nie rozmnażają, widziałeś żeby brzydcy stanowili większość społeczeństwa? To kilka dolnych procent populacji.

Zależy co uważasz za brzydkich ludzi- wady genetyczne jasne, ale osoby będące w okolicach średniej, lub w okolicach dolnych 20% często się rozmnażają z tego co widzę xD Może żyjemy
@KakaowyTaboret:

Może go dogonić wystarczy poprawować trochę by zobaczyć, że ciężka praca jest o wiele ważniejsza od inteligencji :D

xD

Wygląd u faceta jest mniej ważny niż u kobiety

xDD

Nadal nie odpowiedziałeś czy przegrywy są ponad zwierzęcą naturę czy też kierują się uczuciami xD

Bo są w stanie w ogóle ją dostrzec.

Pewnie tak jest tutaj tyle jadu i mizogonii, że się nie dziwię :-)

Dla równowagi jest dużo postów
xD

@Polkopsky:

Nawet nie chce mi siędalej czytać. Widać nawet na studiach nie byles skoro takich podstaw nie ogarniasz i to, ze wcale nie najinteligentiejsi maja najlepsze oceny i najlepsza prace

I zobacz ze nie jest az tak duza roznica w ilosci mezczyzn i kobiet w poszczegolnych rocznikach, wiec da sie kogos znalezc.

I tak- głównym powodem wzrostu ludzi jest białko zywnosc i medycyna. Wystarczy ze porownasz mieszkancow obu Korei.

Dobranoc
@Polkopsky: Jeśli obiecujesz spróbować nie stchórzyć, to po świętach mogę Cię zabrać na weekend do kilkudziesięciu ładnych, wartościowych i wykształconych kobiet 16-28lat. Nocleg i wyżywienie gratis. Prawdopodobnie nie będziesz tam miał hehe RUCHAŃSKA, ale nikt nie będzie Cię oceniał po wyglądzie i będziesz się pewnie dobrze bawił, może z kimś się zaprzyjaźnisz. W każdej chwili możesz wyjechać i nikt Ci nic nie powie. Stawiam bilety :)