Aktywne Wpisy

winsxspl +312
Jesli to pamiętasz, prawdopodobnie masz już problemy z kręgosłupem ( ͡º ͜ʖ͡º)
#winsxswspomina #nostalgia
#winsxswspomina #nostalgia
źródło: temp_file1397711081256854400
Pobierz
źródło: temp_file4529365265594193715
Pobierz

Dostałem dość atrakcyjną ofertę pracy i rozważam relokacje z Krakowa właśnie do Katowic.
Jak sie żyje w tym mieście? (Smog to wiem, ale w Krakowie chyba gorszy ( ͡º ͜ʖ͡º)).
Bardziej chodzi mi o jakieś bary,puby,kina itp. Czy jest co robić, jak się już skończy harować na tego złodzieja :D
Czy komunikacja miejska jest spoko, czy lepiej samochodem jeździć.
Które dzielnice rozważać? Lokalizacja pracy z tego co patrzyłem to okolice Załęże/Dąb.
Dzięki za odp.
Jest co robić, dużo klubów, barów, kin itd itp
Dwie duże ulicę imprezowe to 3maja i mariacka
Katowice możesz traktować jako całą aglomerację, spory potencjał i możliwości w zasięgu kilkunastu minut dojazdu autem
@badmike: piękna dzielnica, mam nadzieję że szybko biegasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_Mc80yGCQMP5R02Cl9ci619Wu1WO5LDTA.jpg
Pobierz@badmike: super :3 najlepsze miasto
W ostatnich 5 latach BARDZO dużo się zmieniło. I myślę że przez nast. 5 też również pójdzie wszystko do przodu.
Kato oczywiście, trochę gorsze niż
Z drugiej strony komunikację masz całkiem okej poza godzinami szczytu, a robić jestvtyle, że hoho. Oprócz Kato masz całą aglomeracje. Od opery w Bytomiu, przez NOSPR po Wiatrak czy Megaclub w Zabrzu jeśli chodzi o koncerty. Kluby raczej w Kato, najlepsze miejsca do picia są
@Niedowiarek w takim razie raczej zrezygnuje z takiego Załęża (ʘ‿ʘ) chociaż w moich obecnych okolicach też dałoby sie zrobić takie zdjęcie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@nama właściwie to jestem zmotoryzowany i nawet po Krakowie poruszam się w tym momencie autem. Skoro w Katowicach da sie jeździć to może faktycznie rozważę coś dalej. Do tej
W Kato jest co robić, kopiujemy kulinarne pomysły z Wrocławia i miasto ożywa - co krok burgery, multitapy, galerie handlowe, park s 3 stawy, park śląski, zoo, stadion. Nie
https://www.wykop.pl/wpis/31092013/czesc-mirki-i-mirabalki-kolejna-odslona-aktualizac/
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Av25dpjwphTk4eAzeXTIzKDJRPu1RkO9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora