Wpis z mikrobloga

#pracbaza #it #testowanieoprogramowania #programowanie
Siema, szukam opinii na temat PolChip z W-wy, systemy parkingowe i takie tam, ktoś pracował albo zna kogoś, kto tam pracuje (dział IT, stąd tagi), bo jest wysoce prawdopodobne, że tam trafię. Opinie z goworka dają obraz 2/10 więc cięzko mi się nimi sugerować, a tak to w internetach cisza.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@etc_daemon Tak, chociaż nie zawsze. W gowork można zapłacić za usunięcie złych opinii, zakładanie multikont i pisanie złych opinii też jest bardzo proste. Gowork nie jest zbyt wiarygodny.
  • Odpowiedz
@gtest: tez bym sie nie sugerowal goworkiem. O mojej obecnej firmie moze ze 2 na 30 bylo pochlebnych, reszta to jakas fala frustracji i nienawisci, ktora nijak ma sie do rzeczywistosci.
  • Odpowiedz
@ykuleczka: @etc_daemon: @diarrhoea: @foobar12: wołam komentujących, niestety nie będzie współpracy, generalnie pieniążki i projekt ok, ale totalny brak organizacji i nonszalancki stosunek do rekrutowanego, a właściwie omc-nowego-pracownika spowodował, że w sumie to obecnej firmie nie mam tak źle i zrezygnowałem, przestrzegam, bo można stracić miesiąc i sporo nerwów, dla zainteresowanych szczegółami zapraszam na priv.
  • Odpowiedz