Wpis z mikrobloga

@xpands: Stoffel miał i ma talent, trafił na bardzo niefortunny zbieg okolicznosci w McLarenie który w dużym stopniu "undermined" jego prawdziwe skille.
  • Odpowiedz
@domin997: @xpands:
mam przeczucie że chłopak ma naprawde talent. Toto by nie ochraniał go takim parasolem wiedząć że to przeciętniak.
Williams ma bardzo dobry lineup na przyszly rok, teraz niech Paddy "nie lubie Kubicy" Lowe zbuduje bolid.
  • Odpowiedz
@Shewie: Oglądałem ten sezon i poprzedni. Do Leclerca mu brakuje, ale pokazał się z dobrej strony. Dużo lepiej niż Norris, który wyraźnie obniżył loty w sezonie.
  • Odpowiedz
@Shewie: Ja też za rok wyślę prośbę jeszcze raz.
W tym problem że już mi przysłali tegoroczne. Ale ja będę sneaky i napiszę do nich z mojego drugiego maila ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Shewie: rusell mega dobry typ, że żadna inna stajnia go nie chciała, tylko najgorszy williams.. Moim zdaniem, jako obecny mistrz f z ogromną przewagą, będzie regularnie objeżdżał Kubicę.. Młodość to młodość..
  • Odpowiedz
@Kaann: wstaw na końcu maila zdjęcie z Alo Alo - psst. to ja Leclec :)
@K_R_S: pierwsze testy w Barcelonie zimowe dadzą względnie jakiś obraz, cudów bym się nie spodziewał raczej no ale może cud na miarę Haasa 2018 się pojawi ;)
@pawel_je: Jak wpiszesz w google Russell Mercedes test to pojawi ci sie kilka artykułów które prócz tego że pokażą ci ze młody miał najlepszy
  • Odpowiedz