Aktywne Wpisy
eskejper +181
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jeszcze podobno to obalenie zajęło mu kilka godzin. No to robię obalenie jego obalenia, które zajęło mi 10min.
Na końcu odniesienie do ankiety.
Link do jego wypocin: https://www.wykop.pl/wpis/36796623/pisze-ostatni-raz-w-sprawie-pomowienia-dot-mamy-ad/
Na początek:
No jak widać kłamałeś, bo cały czas piszesz.
1.
Jak już bierzesz się za coś to rób to chłopie porządnie, bo albo nie masz pojęcia o czym piszesz, albo specjalnie kłamiesz.
@Dambibi nigdzie nie twierdził, że wiedział kim ona jest przed aferą. Zobaczył jej twarz podczas FameMMA i powiedział, że zna ją z roksy, nie pisał, że jest to czyjaś matka. Dopiero tydzień później jak już się wydało kim jest makaroniara z gali to inny typ (który przeczytał wcześniej wpis @Dambibi), skojarzył co i jak.
2.
Jesteś idiotą? Podobny retusz może sprawić pewne podobieństwo, ale nie zrobi z dwóch różnych twarzy identycznych. Weź sobie nałóż retusz na swoje zdjęcie (taki po którym będzie widać rysy itp.) i na twarz jakiegoś randoma z neta i zobacz, czy rzeczywiście będzie "wyglądać tak samo".
Zresztą masz do dyspozycji foto bez retuszu z gali i po tej focie też widać mocne podobieństwo, więc o czym my tu rozmawiamy?
3.
xDDDD
Kłamiesz czy masz problemy ze wzrokiem? Na jednym zdjęciu patrzy bardziej w prawo i podnosi lekko głowę, ale mimo wszystko widać, że kształt ten sam.
4.
Pracujesz na roksie, że masz info o ile wiek się zaniża? Ktoś w komentarzach już cię wyjaśnił, że wiek można zaniżyć na tyle ile się pozwala wygląd. Dwie kobiety w tym samym wieku mogą wyglądać jakby się różniły o 20 lat.
Porównaj 45 letnią Gochę do takiej 47 letniej Carli Gugino albo kobiet, które mają nawet 50 lat, a wyglądają na 30.
Zresztą ona na profilach 2016 miała 36 lat, a już wtedy na garsionierze pisali, że ma ponad 40. Z dupy wyjęty argument.
5.
https://www.wykop.pl/wpis/36796623/pisze-ostatni-raz-w-sprawie-pomowienia-dot-mamy-ad/#comment-129322525
No i to całe twoje obalenie? xD
A gdzie argumenty na sukienkę, naszyjnik, zegarek? Gdzie na to, że ma polajkowane te same buty i fotografa, który robi akty na roksę? Czemu zgadza się miasto, imię itp.? Jak to jest, że obie zmieniały włosy min 3 razy na identyczny kolor/rodzaj w tym samym czasie? Czemu lajkowała restauracje w tym samym czasie i w tych samych miastach co pani od Roksy? Czemu, mimo że niby pracuje w banku to nie ma na to żadnych przesłanek? Wygląd i umiejętność pisania raczej nie wskazują na to, ze pracuje w banku.
Czemu nie ma na profilu żadnych powiązań z bankiem? Zero oczywistych rzeczy jak info o miejscu pracy czy zdjęcia.
Zero bardziej subtelnych rzeczy jak znajomi, którzy pracują w banku, wypowiedzi na te tematy, jakieś polubienia czy cokolwiek?
Czemu za to miała sporo polubień związanych z wyglądem oraz buty popularne wśród roksanek i fotograf?
To niezłe obalenie, wybrałeś sobie tylko mały procent tego co zostało znalezione i jeszcze dałeś idiotyczne argumenty, pokazując, że nie masz pojęcia o czym piszesz, brawo.
Weź już skończ się ośmieszać. Jeśli w to nie wierzysz to twoja sprawa, ale po co ewidentnie kłamiesz pisząc, że "zostało udowodnione, że to nie ona", skoro to nie prawda? Nikt nic nie udowodnił, więc nie gadaj głupot.
Druga sprawa, napisałeś, że tylko 10-15 osób w to wierzy, no to dodaje ankietę.
#danielmagical #patostreamy #adrianpolak
Beata = Beatrix?
Czemu pałkerson, boxdel i tucznik nie kręcili afery? Bo się nie kąsa ręki która cie karmi (famemma) więc śwuadczy to tylko o tym że nie masz pojęcia jak działa świat.
Znowu się ZESRAŁ xD
Plusik dla Ciebie
Najlepszy dowód że makaroniara daje do gara to to że nie pokazała się i niezdementowała że to nie ona i by wszystkim zamknęła buzie ale wiadomo że to ona i dlatego niema czasu bo jest w robocie XDD