Wpis z mikrobloga

#madki #tfwnogf
Nic mnie tak nie w-----a jak puszczalskie małolaty, które robią sobie bachora z Sebą albo innym Adidaskiem w wieku 18 lat. Teraz siedzisz sobie Anon na takim portalu randkowym i serio chcesz poznać jakąś #szaramyszkadlaanonka , ale okazuje się, że co druga locha ma bonus w postaci kilkuletniego rekinka Brajanka. Do k---y nędzy, wiem że temat już wiele razy był podejmowany, ale to naprawdę ostatnio plaga! Z tego co pamiętam jeszcze 5 lat temu tak nie było. Choć nie wiem, może kwestia tego, że sam byłem młodszy i interesowałem się młodszymi laskami, tymi co jeszcze nie zdążyły spłodzić bonuska? Ciekawi mnie tylko, czy faktycznie są tacy desperaci, którzy podejmują się wychowywać cudzego brzdąca ot tak altruistycznie i z braku alternatywnych opcji na posiadanie dziewczyny...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@user2137 może tego nie było, a może kiedyś jak miał być zrodzony kaszojad, to rodzice Dżessiki wymuszali ślub z Adim i to s----------e się gdzieś ukrywało. A teraz Adiczki się zbuntowały i coraz więcej tych samotnych madeczek z gówniaczkami
  • Odpowiedz
  • 5
@user2137 jasneee xD za czasów moich dziadków to też się walili jak domy w Afganistanie, tylko było szybko cyk ślub i problem solved :D
  • Odpowiedz
@Meyru: Ale przynajmniej u kobiet ze ślubu widzę same korzyści. Chociażby to, że u mężatki nie ma wpadki ( ͡° ͜ʖ ͡°) No chyba że popuści murzynowi, to wtedy już mężulek sie raczej skapnie że to nie jego Brajan xD
  • Odpowiedz
  • 1
@user2137 czy ja wiem, czy korzyści.. spędzanie reszty życia z osobą, z którą się nie jest z miłości, dla żadnej strony nie jest dobre :(
  • Odpowiedz