Wpis z mikrobloga

@mroz3: No i spoko, ale znając naszą gastronomię, to zaraz powstaną jeszcze 2-3 takie "premium", a potem każdy podrzędny kebs zmieni nazwę i wystrój na taki pro i będzie sprzedawać to samo gówno, ale za większą kasę. A potem ludzie będą chodzić i marudzić, że te całe kebaby premium to pic na wodę.
  • Odpowiedz
@mroz3: potężnie się obawiam takiego kierunku w naszej gastronomii, właśnie z powodu który podał @Iudex. Za duże zagrożenie, że za parę lat "okaże się" że przecież dobrego kebaba nie da się wyprodukować za cenę poniżej 20 zł, a i tak biedny Janusz kebabownik na tym ledwo wychodzi na zero i jeszcze powinniśmy go po rękach całować że nam wspaniałomyślnie je sprzedaje xD
  • Odpowiedz
@mroz3: Kebz koniec końców też okazał się wyhypowanym syfem, wystarczy spojrzeć na najnowsze opinie... Ocena lokalu leci na łeb na szyje, sam byłem sprawdzić niedawno i dostałem zimne przypalone mięso,śmieszne słodkie warzywa które nijak się komponują w tym kebabie, no ogólnie 2/10 za tą cenę.
  • Odpowiedz