Aktywne Wpisy
Jacek12 +70
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Kagernak +8
Mam do was jedno pytanie: "Czego chce Musk?". Poważnie, typ ma tak dziwny model działania, że ciężko w ogóle określić co jest jego celem końcowym (o ile taki jest). Stworzył Tesle i SpaceX i chce rewolucjonizować loty w kosmos i motoryzacje co mu się naprawdę dobrze udaje. Na co mu jednak twitter, po co najpierw pomaga mocno Ukrainie by rok później ciągle postować rosyjskie narracje, dlaczego wsparł Trumpa milionami dolarów, chcę być
Niebieski Pasku!
Jeśli jesteś (albo pracujesz nad tym, żeby być):
- lvl 27 +
- ambitny
- spełniony zawodowo
- wegetarianinem/ weganinem
- singlem
- który jest człowiekiem myślącym, świadomym,
- i dba o swoje zdrowie (sport, bez przeginania z używkami),
- we wszystkim w życiu ceni jakość, a nie ilość
i chętnie poznałbyś kobietę, która MA (nie „myśli, że ma”, tylko „ma” powyższe cechy, a dodatkowo jest:
- lvl 29
- wysportowana
- niezależna finansowo
- szczera do bólu,
- ceniąca życie w realu ponad życie w internecie,
- ważne: bez szans na posiadanie dzieci! (Z wyboru, nie z konieczności).
To napisz wiadomość do mnie przez Anonimowe Mirko.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Ale mam też swoje wymagania. Odezwij się na PW.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora
Niemniej, dalej uważam że różowa tylko po to, by była, bez perspektyw na dzieci, przedstawiająca się jako pyskata to mało interesująca opcja.
Niestety jestem o 3 lata za stara.
- Dzień dobry wnusiu! Ślicznie wyglądasz.
- Dzień dobry. A babcia staro i szpetnie.
.>wegetarianin/weganin
Choose one
@AnonimoweMirkoWyznania: wszystko się zgadza, tylko nie = wegetarianinem/ weganinem. Mogę pójść na ustępstwo i zrobić 2 dni wegańskie w tygodniu.