Wpis z mikrobloga

Postanowiłem przeprowadzić eksperyment na sobie. Przez pół roku zrobię wszystko żeby wyglądać lepiej. Chodzi o zmianę garderoby, ciała, fryzury, brody oraz suplementacje wszystkich witamin. Zobaczycie czy warto coś robić czy nadal wegetować. Dodam tylko że na końcu pokaże jak wyglądałem przed i po. #rozowepaski ocenią czy duża zmiana na lepsze.
#przegryw #sport #silownia
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PolakAteistaMocnyII: Pół roku to chyba trochę mało na takie zmiany. Chociażby aby zrobić siłkę/dietę do takiego stopnia, że będzie widoczna różnica między budową "ciężko pracującego Zbyszka" a "Crosfitowego, planowanego Chada". Oczywiście nie wiem jak wyglądasz teraz, ale takie zmiany często wymagają naprawdę dobrej suplementacji i hardcorowego podejścia do tematu aby osiągnąć ciekawy wynik w 6 miesięcy. Powodzenia życzę i czekam na efekty. Mógłbyś zrobić np takie drobne wpisy o tym
  • Odpowiedz
@Grzabek: Zamierzam informować jak bedzie mi szło. Oczywiście ten okres sześciu miesięcy ma tylko spowodować spadek wagi lekką rozbudowe mięśni. Nawet jak się powiedzie co jest niesamowicie trudne to cały czas chce ćwiczyć i zdrowo się odżywiać.Teraz jeszcze potrzebuje kilku dni może tygodnia żeby zebrać wszystkie suplementy i zaplanować wszystko. Kilka osób mi w tym pomaga za co bardzo jestem wdzięczny.
  • Odpowiedz
Suplementacja witamin jest bezcelowa. Najpierw zrób badania z niedoboru a później zmień dietę aby uzupełnić ubytki.

@MrTofu: Nie wszystkie, np. wit D choć zgadzam się w 99% i tak np. stałe suplementowanie wit A jest niezbyt dobre na wątrobę, a jest w każdym kompleksie witaminowym. Chociaż nie jestem zbyt dobrym przykładem bo sam czasem o--------m je xD
  • Odpowiedz
@XpedobearX: Jeśli chodzi o witaminę D to wystarczą częste spacery na słońcu (nawet zimą zdarzają się takie dni). Nie trzeba jej suplementować w naszej wysokości geograficznej
  • Odpowiedz
@MrTofu: Tak tylko przez wiekszosc czasu masz problem z nim, a spacer nie zalatwia sprawy bo wiekszosc powierzchni ciala masz zaslonieta. Czym innym jest lato.

I witamina D robi kolosalna roznice w samopoczuciu, sam to sprawdzalem kilka lat temu natychmiastowo wydostajac sie z chandry. Bralem jako polecenie tak o przez matke, nie spodziewalem sie takiej roznicy i nie spodziewalem sie nawet zadnej.
  • Odpowiedz