- Najlepsze
- Wszystkie komentarze
Aktywne Wpisy

Sleepypl +105
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd

Mr_Przyjemny +88
źródło: temp_file3877497446301390271
Pobierz

Wraz ze wzrostem doświadczenia będziesz poznawał jak ślepy byłeś.
@xoxxox:
Nie daje się przypadkiem
GroupRank.hasManypoza definicje? Generalnie nie widzę żebyś tam cokolwiek asocjował. Definiujesz tylko funkcje które to robią, ale tego nigdzie nie wywołujeszA problem jaki ma dotyczy generowania zapytań przez ORM, a nie samego języka/platformy. To tak jakbyś wyśmiewał C++, bo ktoś ma problem z jakąś biblioteką.
UWAGA, UWAGA! NODE.JS JEST URUCHAMIANY W PRZEGLĄDARCE!
@SuppressWarnings: Nie tylko wydaje, ale na małe aplikacje Node.js jest po prostu zarąbisty. Na większe: cóż, trzeba ogromnej samodyscypliny.
Też byłem sceptyczny, ale jak poznałem środowisko,
database.character.findById(characterId, {include: [{
model: database.group,
through: database.groupmember,
Komentarz usunięty przez autora
@Razi91: wcześniej nie zdawał sobie sprawy z tego, że źle zrobił, teraz już wie.
@Razi91: sry, nie sądziłem, że ktoś może brać na poważnie JS na backendzie, zawsze myślałem, że to taki programistyczny meme.
GroupsASGroupsONGroups.id=Groups->GroupMember.GroupId) INNER JOINGroupRanksASGroups->GroupRanksONGroups.id=Groups->GroupRanks.@Razi91: nie, to tak, jakbym wyśmiewał C++, bo ktoś ma problem z odbieraniem danych z formularza HTML.
@xoxxox:
$GroupMember.rankId$Czy to jest parsowane jakoś przez DB? Nie powinno tam być
Groups -> GroupMember.rankId?Swoją drogą to dokumentacja Sequlize'a jest fatalna.
@veranoo: każdym narzędziem można wbić gwoździa.