Aktywne Wpisy

Linnior88 +9
Zajebibi jest 12 w nocy ja śpię a moj współlokator z piekła rodem chciał mi wbić do pokoju kiedy ja spałam , ja sie już go naprawdę boje i teraz już rozważam dzwonienie na bagiety
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje

https://stackoverflow.com/questions/53363659/sequelize-js-get-association-of-many-to-many-junction-model ktoś coś? :thinking:
Wraz ze wzrostem doświadczenia będziesz poznawał jak ślepy byłeś.
@xoxxox:
Nie daje się przypadkiem
GroupRank.hasManypoza definicje? Generalnie nie widzę żebyś tam cokolwiek asocjował. Definiujesz tylko funkcje które to robią, ale tego nigdzie nie wywołujeszKomentarz usunięty przez autora
UWAGA, UWAGA! NODE.JS JEST URUCHAMIANY W PRZEGLĄDARCE!
@SuppressWarnings: Nie tylko wydaje, ale na małe aplikacje Node.js jest po prostu zarąbisty. Na większe: cóż, trzeba ogromnej samodyscypliny.
Też byłem sceptyczny, ale jak poznałem środowisko,
@Razi91: wcześniej nie zdawał sobie sprawy z tego, że źle zrobił, teraz już wie.
@Razi91: sry, nie sądziłem, że ktoś może brać na poważnie JS na backendzie, zawsze myślałem, że to taki programistyczny meme.
A problem jaki ma dotyczy generowania zapytań przez ORM, a nie samego języka/platformy. To tak jakbyś wyśmiewał C++, bo ktoś ma problem z jakąś biblioteką.
GroupsASGroupsONGroups.id=Groups->GroupMember.GroupId) INNER JOINGroupRanksASGroups->GroupRanksONGroups.id=Groups->GroupRanks.@Razi91: nie, to tak, jakbym wyśmiewał C++, bo ktoś ma problem z odbieraniem danych z formularza HTML.
@xoxxox:
$GroupMember.rankId$Czy to jest parsowane jakoś przez DB? Nie powinno tam być
Groups -> GroupMember.rankId?database.character.findById(characterId, {include: [{
model: database.group,
through: database.groupmember,
Swoją drogą to dokumentacja Sequlize'a jest fatalna.
@veranoo: każdym narzędziem można wbić gwoździa.