Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +237

Kielbasiarz +140
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

@chozi: a co ona sama nie może iść kupić?
Jednak naprawdę nie przesadzaj, że nie da rady zrobić zakupów i nie ma jak tego obejść. To bardziej irytuje, niż faktycznie utrudnia życie.
Pamiętaj tylko, że z każdym zabieraniem swobody obywatelskiej można powiedzieć „nie przesadzaj”. Jak powiedzą Ci kiedyś, że mięso możesz kupić tylko w sobotę, to na upartego „nie ma co przesadzać” - można się przyzwyczaić.
Serio nie tak wyglada wolność wyboru.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko generalnie dzieci nie mają prawa głosu.
Btw. przeczytałem jeszcze raz Twojego baita. Tydzień temu w niedzielę sklepy były zamknięte w związku ze świętem niepodległości, dwa i trzy tygodnie temu były otwarte. W żaden z trzech ostatnich tygodni sklepy nie były zamknięte z powodu #zakazhandlu
A to ze w przypadku drożdżówek było bardziej jednogłośne to tylko potwierdza to co wcześniej napisałem. Szkoda tylko
Od 20 dni Ciebie krew zalewa, nie możesz zrobić zakupów, masz koszmary z dzieciństwa i cierpisz na ogromne stresy, bo jutro są zamknięte sklepy.
Przy takich baitach nie wiem czy bardziej żałosny i głupi jesteś Ty, że je wymyślasz, czy że ja dałem się nabrać i zareagowałem...