Wpis z mikrobloga

https://old.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/9xkzgp/according_to_the_ruportal_hms_dreadnought_can_be/

Wskrócie - na rosyjskim portalu pojawiła się informacja, że w grudniu nagrodą za ukończenie 40 codziennych misji będzie HMS Dreadnought (obecnie dostępny jedynie w paczkach z Vanguardem). Oznacza to, że na przełomie roku czekają nas daw maratony - jedna na Dreadnoughta, drugi na Prinza Eitela Freidricha.

#worldofwarships #wows
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bidzej: limitowanie możliwości kupna premek (typu zagraj x bitew, by móc kupić premkę tieru n) nie przejdzie, podobnie jak osobny mm dla ludzi, którzy mają określony poziom karmy, którym choć trochę zależy i osobny dla tych, którzy mają w------e/są toksyczni i nic nie wnoszą swoją grą do bitew. Marzenia nic nie kosztują. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@UbiQuityRegis: no to trzebaby i ten system usprawnić, tylko nie wiem kto by to miał zrobić, jeśli devsi potrzebują 2 lata na usprawnienie czatu w grze.
Ale generalnie masz pecha, bo jeśli nie napieprzasz na czacie za bardzo to zwykle delikatnie na plus się wychodzi i powoli pnie do góry. Swego czasu byłem bliski +100, ale zacząłem dyskutować i jestem w okolicach +40 obecnie.
  • Odpowiedz