Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
_Alessandro_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wskrócie - na rosyjskim portalu pojawiła się informacja, że w grudniu nagrodą za ukończenie 40 codziennych misji będzie HMS Dreadnought (obecnie dostępny jedynie w paczkach z Vanguardem). Oznacza to, że na przełomie roku czekają nas daw maratony - jedna na Dreadnoughta, drugi na Prinza Eitela Freidricha.
#worldofwarships #wows
@system_shock: i wincyj premek, żeby każdy lolek bez pojęcia o grze mógł sobie pograć na dowolnym tierze!!!1!!jedenaście!!
Ale generalnie masz pecha, bo jeśli nie napieprzasz na czacie za bardzo to zwykle delikatnie na plus się wychodzi i powoli pnie do góry. Swego czasu byłem bliski +100, ale zacząłem dyskutować i jestem w okolicach +40 obecnie.