Aktywne Wpisy
kurczaczak +16
#rosja #ukraina
Mieszkam w #holandia Mam w pracy kolegę Rosjanina. Ogólnie bardzo spoko koleś, naprawdę można pogadać z nim na poziomie. Polubiliśmy się, gdyż nie ma co ukrywać, że istnieje pewien krąg kultury Europy Wschodniej (przy okazji pozdrawiam Rumunów, z pozytywnych doświadczeń to jeszcze Hindusi są bardzo fajni).
Kilka razy już żalił mi się, że ludzie zmieniają do niego nastawienie gdy dowiadują się, że jest Rosjaninem. Ludzie słyszą jak np. rozmawia z
Mieszkam w #holandia Mam w pracy kolegę Rosjanina. Ogólnie bardzo spoko koleś, naprawdę można pogadać z nim na poziomie. Polubiliśmy się, gdyż nie ma co ukrywać, że istnieje pewien krąg kultury Europy Wschodniej (przy okazji pozdrawiam Rumunów, z pozytywnych doświadczeń to jeszcze Hindusi są bardzo fajni).
Kilka razy już żalił mi się, że ludzie zmieniają do niego nastawienie gdy dowiadują się, że jest Rosjaninem. Ludzie słyszą jak np. rozmawia z
Jakim moralnym zerem trzeba być, żeby robic sobie zdjęcie na tle bezdomnego z uciętymi nogami dodatkowo mając symbol pacyfy na bluzie?
#p0lka #bial0rusinka #blackpill #bekazlewactwa #patologiazewsi #przegryw
#p0lka #bial0rusinka #blackpill #bekazlewactwa #patologiazewsi #przegryw
#muzykawolfika #muzyka #polskamuzyka #metal #thrashmetal #blackmetal #deathmetal #deathnroll #hardcore
sami otagowali się jako (Genre: Black/Thrash Metal/Hardcore / Punk / Horror)
#!$%@? nowa płytka Mentora, 30 minut na pełnej #!$%@?! \m/