Aktywne Wpisy
Tyrande +20
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +46
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Sprawa wygląda następująco od dłuższego czasu mojej matce #!$%@? wręcz place jej 700zl miesięcznie za życie w własnym pokoju i wyżywienie. Ona twierdzi że nie możemy tak razem mieszkać i każe mi dosłownie natychmiast #!$%@?ć.
Aktualnie na koncie mam 250zl a jak tak pójdzie dalej to jutro #!$%@? z domu i średnio mam gdzie się podziać. Chodziłem już i szukałem pokoju ale za 300zl to ciężko znaleźć co kolwiek na dłużej bo na kilka dni czy miesiąc bo nie ma to jakiegokolwiek sensu.
Dodam tylko że pracuje i mam 19 lat pracuje i zamierzam jeszcze podjąć dodatkową pracę coby jak najszybciej zarobić i spadać stąd..
Potrzebuję jakiś rad może ktoś ma wolne łóżko do wynajęcia za niewielką cenę na 2-3 tygodnie w #warszawa albo jakiegoś znajomego co szuka współlokatora.
Wątpię że co kolwiek mi się uda tu zdziałać ale może wiem że tu są mądrzy ludzie i na pewno coś ktoś doradzi bo ja już nie wiem co mam robić..
Z 2 strony też trochę chciałem się wyżalić.
Dzięki
#warszawa #pomoc #niebieskipasek #porady
#zalesie
@Promozet1 nie ma wyniku, nie ma pieniędzy proste.
@SiemkaKtoPeeL nie chce mi się już ciągnąć tego tematu. Skończyć to i tyle.
@sukion-goldberg-iii cuusz nie wybiera się matki i ojca
Komentarz usunięty przez autora
@bananowynick też tak myślałem ale prawie wszędzie kaucja jest...
Standardu nie wymagam obym miał miejsce na ubrania miejsce do spania i jakieś biurko gdzie zmieścił bym laptopa klawiaturę i myszkę..
Nie wiem jak to będzie wyglądać ponieważ ja nocny marek jestem a jak będą inni w pokoju to troszku #!$%@?.