Wpis z mikrobloga

Mirki i mirabelki mam nie mały dylemat, nie chciałem tego tutaj pisać ale chyba nie mam wyboru..
Sprawa wygląda następująco od dłuższego czasu mojej matce #!$%@? wręcz place jej 700zl miesięcznie za życie w własnym pokoju i wyżywienie. Ona twierdzi że nie możemy tak razem mieszkać i każe mi dosłownie natychmiast #!$%@?ć.
Aktualnie na koncie mam 250zl a jak tak pójdzie dalej to jutro #!$%@? z domu i średnio mam gdzie się podziać. Chodziłem już i szukałem pokoju ale za 300zl to ciężko znaleźć co kolwiek na dłużej bo na kilka dni czy miesiąc bo nie ma to jakiegokolwiek sensu.
Dodam tylko że pracuje i mam 19 lat pracuje i zamierzam jeszcze podjąć dodatkową pracę coby jak najszybciej zarobić i spadać stąd..
Potrzebuję jakiś rad może ktoś ma wolne łóżko do wynajęcia za niewielką cenę na 2-3 tygodnie w #warszawa albo jakiegoś znajomego co szuka współlokatora.
Wątpię że co kolwiek mi się uda tu zdziałać ale może wiem że tu są mądrzy ludzie i na pewno coś ktoś doradzi bo ja już nie wiem co mam robić..

Z 2 strony też trochę chciałem się wyżalić.
Dzięki
#warszawa #pomoc #niebieskipasek #porady
#zalesie
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach